Ukalâ

46 6 3
                                    

Yüzlerce yıldır hiç değişmedi kız takımının tavırları. Hepsi demeyelim de bazıları sanki kendileri mükemmelmiş gibi bir de mükemmel erkeği beklerler. Mükemmel erkeği bekleyen mükemmel kadın, ne kadar da garip.

Hep bazı şeylere kapalı olurlar nedense böyle olmasını isterlerde. Peki neden? Kendilerini toplumdan soyutlamak için mi ya da toplumda bir yer edinmek için mi ya da ulaşılamaz kadın, zor kadın unvanına sahip olmak için mi? Ne kadar da itici!

Tabii bu değerlere sahip olan da var ama sahip olmak için çırpınanlar yüzünden temiz duyguları olanları da içine hapsediyorlar. Sırf egolarını tatmin etmek için oynayıp kendi benliklerini yitiriyorlar.

Siz hiç düşündünüz mü kim veya ne için oynadığınızı? Galiba bahsettiğim şey düşünmek istemeyenler...

Sevgiyi tadamamış zavallı insanların yaptıkları pis işler, mantıksız hakaret ve davranışlar...

Neden kendilerini soğutmak zorundalar ki yalnız yaşlanmak için mi? Gidip kendileri gibi ukalâ birini bulurlar iki gün sonra da olmaz deyip ayrılırlar.

Sevgi hissine sahip olamayıp geçmişine bağlı kalır bu insanlar.

Bu da onlardan birisi; anlamaz, dinlemez, huysuz, kendini beğenmiş garip yaratık. Pes etmek, bırakmak için bahane arar durur, Sonunda buldu tabii. Bize göre sebepsiz denilebilir ama onlara göre büyük sebep. Sözüm ona bir de ciddi olsun diye söylemezler mi aklını kaybediyor insan.

Gerçeği görmek istemez çünkü haksız olduğunu bilmek istemez. Ne yazık ki sevmek isteyen saf adam veya saf kadın bu duruma düşer.

Umarım bir gün aklın başına gelir, umarım o zaman geç olmaz.

Hoşçakal.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 30, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kim O Sevgi KiWhere stories live. Discover now