írói utószó + köszönet

1.3K 190 55
                                    

sziasztok! nos hát, elérkeztünk a sztori végére. őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar befejezem, de az egész meg volt tervezve a fejemben, szóval csak le kellett írnom mindent, amit megálmodtam.

sajnálom, hogy nem lett happy end, de szerintem a szívetek mélyén ti is sejtettétek, hogy ebből nem is lehetett volna az.

michael és luke kapcsolata ebben a sztoriban minden szempontból lehetetlen lett volna. de nagyon aranyosak voltatok, mikor kommentben reménykedtetek, hogy talán majd kiderül mikey-ról, hogy ember. bocsánat mindenkitől, aki erre várt:( sajnos nem így volt megírva a nagy könyvben, de remélem, hogy így is tetszett nektek a könyv, és senkinek sem okoztam csalódást.

próbáltam mindenhol tökéletesen átadni az érzelmeket, nagyon remélem, hogy sikerült is.

ha bármilyen kérdésetek akad a sztorival kapcsolatban, esetleg volt olyan, hogy nem igazán értettétek, mi miért történik, vagy kételyek maradtak bennetek bizonyos dolgokkal kapcsolatban, akkor itt nyugodtan lehet kérdezni, mindenre válaszolok❤

és persze véleményeket is szíves örömest fogadok:-)

most pedig térjünk át a köszönetnyilvánításra, mert hogy van ám miért hálálkodnom. rengetegen kezdétek olvasni ezt a könyvet, néha csak úgy néztem, hogy mennyi újabb és újabb ember talál rá a sztorira! hihetetlenül köszönöm az összes kommentet, csillagozást és üzenetet, amit a Mango-val kapcsolatban kaptam. nagyon jól esett minden visszajelzés!

tényleg, teljes szívemből remélem, hogy a rossz végkifejlet ellenére is valamennyire a szívetekbe zártátok ezt a rövid kis történetet. nekem nagyon sokat jelentett, és minden sorát imádtam írni.

külön köszönetet szeretnék mondani balunak, a kedvenc gyermekemnek, aki egész végig segített nekem a történet előrehaladtával, és mindig elviselte az írás közbeni kirohanásaimat, meg az összes hisztimet. glowingshit fantasztikus vagy, szívem. szeretlek, és nagyon hálás vagyok az összes támogatásodért❤

utoljára, de nem mellesleg, amint ez a rész felkerül, elkezdem feltölteni a sztori angol változatát, ugyanis tervezem lefordítani az egészet. szóval ha valaki esetleg késztetést érez rá, hogy angolul is elolvassa a Mango-t, akkor ezentúl megteheti:-)

egyébként mindössze gyakorlási okokból fordítom, mivel nemsokára szeretnék nyelvvizsgázni, és ezzel elég szépen tudom bővíteni a szókincsemet, miközben a nyelvtant is gyakorlom. szóval ja.

na de, a lényeg, hogy nagyon köszönök mindent, amit tőletek kaptam ennek a sztorinak hála, és természetesen azoknak is köszönettel tartozok, akik akkor találnak ide, mikor már hivatalosan is befejezett lesz a könyv. szeretlek titeket, további kellemes napot mindenkinek❤

MANGOWhere stories live. Discover now