Form-Grup

292 43 43
                                    

Doğum ismi Üç heceden oluşan doğru bir Korece isim olmalı. Koreli olma zorunluluğu yoktur. Hangi milleti seçerseniz oraya uygun bir isim olsun.

Sahne ismi İstediğiniz gibi sahne ismi seçebilirsiniz.

Doğum tarihi

Temsili idol. Seçtiğiniz idol resimleri ve aktiviteleri bol olan biri olmalı.

Pozisyon. Ana, visual, maknae, lider gibi pozisyonlar sizler tarafından belirlenemez. 

Aile durumu. Ailesi hakkında, kaç kişi oldukları hakkında küçük bilgiler. Fazla uzatmaya gerek yok.

Stajyerlik süresi. Ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur. Kimse dört dörtlük olmadığı için. Fakat herkes fazla uzun yazsın demiyoruz.

Kişisel bilgiler. Ne kadar ayrıntılı ve ilgi çekici olursa iyi olur. Hobi, fobi daha önce neler yaptığı kısacası kendisi hakkında bilgiler.

Sözleşme süresi. (En küçük bir ay, en çok 8 ay. Ara tarihler seçebiirsiniz.)

Alanınız üzre video. Giriş sınavı olarak düşünün. Eğer rap kategorisi seçtiyseniz rap cover videosu, dans seçtiyseniz dans, vokal seçtiyseniz vokal seçmeniz gerekiyor. Unutmayın temsili idolünüzün videosu değil cover videosu olmalı. Değerlendirildikten sonra size geri dönüş yapılacaktır. (Burada yanlış anlaşılma oluyor galiba. Temsili idolünüzün cover yaptığı herhangi video olabilir. Ama cover yapmak zorunda.)

Yeteğiniz. Mutlaka form attığınzda ek olarak yeteneğinizi belli eden bir şey atmanız gerekiyor. Bu bir şarkı sözü, edit, kurgu, cb yaparken fikir önerileri, beste ve aklınıza gelecek diğer şeyler olabilir. Bunu mutlaka atmalısınız. Attığınızda örnek gönderirseniz daha iyi olur.

Ek olarak. Lütfen bir idol seçecekseniz diğer bölümlerde yazılmış "seçilmiş idoller" bölümüne bakıp öyle seçin, karışıklık olmasın. Bu daha çok sonradan gelen stajyerler için geçerli.


Çıkış yaptıktan sonra profil için gerekli bilgiler. Stajyerlik formu atarken atmayınız.

Burcu.

Boy.

Kilo.

Kan grubu.

Takma isimleri.

Doğum yeri.

GH AuditionsKde žijí příběhy. Začni objevovat