****

179 7 2
                                    

A/N : Ugh, simt că m-au luat ani să scriu asta! Trebuia să-mi vină mie să scriu ceva cu ăștia doi… Nu ajută cu nimic faptul că prima și ultima parte le-am scris fix în momentul cu ideea- pur și simplu o fost chinul de pe lume să încerc să ajung din punctul A în punctul B (dacă înțelegeți ce vreau să spun).

    Efectiv urăsc toată chestia asta până la scena de final. Aia îmi place cum a ieșit, hehe. Chiar și așa n-am de gând să dau dracului chestia asta, știind că am pierdut atâta timp să o scriu (așa am făcut cu o idee de Soulmate AU cu bakusquad fiindcă uram cum am scris chestia aia și nu voiam să o rescriu)

    Scuze că sunt așa de multe time skip, dar fără ele probabil că acest OS ar fi ajuns la 7000, poate chiar și mai mult, iar sincer acum- cine ar fi avut răbdare să citească atât? Eu clar nu.

    Yeah, pe lângă BakuTetsu sunt și alte cupluri precum KiriMina și IidaRaka, dar doar pomenite. De-asemenea există și multe porecle folosite de către Bakugo așa că o să le enumăr aici, chiar dacă majoritatea probabil că le știți deja și nu vă trebuie acest mic gram de informație, lol.

Laser - Aoyama (sincer, habar nu am dacă există vreo poreclă utilizată de către Bakugo pentru el, dar dacă există mi-aș dori să mi-o spună cineva? Vă rog? Laser presupun că-i ok, dar eh)

Copy-Paste - Monoma (la fel și aici. Orice altceva înafară de extra, totuși. Până la urmă cine nu-i extra în perspectiva lui Bakuboy?)

Ponytail - Yaoyorozu

Dunce Face - Kaminari

Raccoon Eyes - Ashido

Duck Tape - Sero

Kirishima Clone - Tetsutetsu

Glasses - Iida

Shitty Hair - Kirishima

Big Hands - Kendo

Round Face - Uraraka

    Ah, înainte să uit- Am această idee în minte. Gen, îmi place să cred că Bakugo n-ar fi în stare să-și controleze quirk-ul într-un moment intim. Nu doar că ar transpira foarte mult, dar probabil că și-ar pierde concentrarea foarte rapid, astfel ajungând să fie inconștient de simplul fapt că mâinile-i produc fum.

    Hmm, asta este tot. Scuze că v-am reținut atâta, hehe. Oricum, spor la citit!

Twpsyn

P.S : Pony este cea ce i-a învățat pe cei din clasa B să joace "Adevăr sau Provocare" în primul an, iar Kendo i-a explicat regulile jocului lui Yaoyorozu în al doilea an.

P.S.S : Am cam uitat pe parcurs că Kirishima se află într-o relație, ups? Eh, se mai întâmplă.

--------

Bakugo and the story of his first kiss 


    Se spune că primul sărut este unul special. Desigur, rar se întâmplă ca acel sărut să semene cu cele de la televizor, în care personajul principal își sărută persoana iubită la miez de noapte, în ultima zi din an, sub cerul acoperit de artificii, sau sărutul are loc sub un vâsc, sau afară în ploaie, sau după o ceartă aspră, sau alte chestii de genul. Chiar și așa, orice moment poate deveni special când vine vorba de un sărut. Spre exemplu, sărutul dintre Iida și Uraraka- de-asemenea și primul sărut al primului cuplu din acea clasă. Se aflau cu toți în al doilea an, în timpul unui antrenament, iar Uraraka părea să zboare (să plutească, de fapt) de-asupra tuturor când Aizawa-sensei îi strigă numele. Aceasta, surprinsă, își dezactivă quirk-ul din greșeală, iar Iida, vrând să o salveze, alergă spre ea în dorința de a o prinde. Fata ateriză peste el, amândoi aterizând pe jos, cumva buzele lor ajungând să se atingă și să formeze un sărut. Nu cel mai romantic sărut, dar momentul părea a fi clasificat special de către cei doi.

Bakugo and the story of his first kiss Where stories live. Discover now