💔💔💔ACI GÜNLER💔💔💔

1.9K 39 7
                                        

             KARAHAN KONAĞI
Sabah erkenden kalktım saate baktım.Saat 7'ye geliyordu hemen kalkıp banyo'ya gidip özel işlerimi halettim. Sonra kıyafetlerimi giyip mutfağa indim. Canım abim için kıymalı börekten yaptıktan sonra ablamın en çok sevdiği menemeni yaptım.Dolaptan kahvaltılıkları çıkarıp tabağa yerleştirdiğim sırada içeriye Ayşe teyze ve kızı Zehra girdi."Ooo güzel kızım döktürmüşsün yine"dedi Ayşe teyzem."Sağol Ayşe teyzem"dedikten sonra ablamın odasına girdim.Tahmin ettiğim gibi ablam hayla yataktaydı " ablaaaa"
diye hafif bağırdım. "Üfff efendim Dila" dedi uykulu uykulu cevap verdi.Bende "kalk hadi kahvaltı hazır" dedim. "tamam hazırlanıp geliyorum" dedi ve ben odadan çıkıp abimin odasının durdum.Kapıyı tıklattım abim "gir" diyince girdim. "Abimm" dedim oda "efendim güzel gözlü meleğimm" dedi. Abim bana hep güzel gözlü meleğim der. "Kahvaltı hazır canım abim" dedim. "Tamam gülüm geliyorum" diye cevap verince yanağından öpüp odadan çıktım.Mutfağa inip masadaki eksikleri tamamladım.Sonra ablam ve abim indi.Abim börekleri görür görmez hemen ağzına bir lokma attı. "Güzelim gene yaptın yapacağını bu gidişle kilo alcam" dedi gülerek " afiyet olsun abimmm "dedim bende aynı şekilde gülerek." Aaa ama hani bana" dedi ablam."Az sabret şimdi sofraya oturucaz ablam dedim.

             YAMANLAR KONAĞI

Sabah kalktığımda saat 8'e geliyordu.Aslında hiç kalkmak istemiyorum Baranımla birlikte akşama kadar uyumak istiyorum. Ama kalkmak zorundayım Baran'nın yanağından öpüp banyo'ya gittim. özel işlerimi halledip elbiselerimi giydim baranın'nın takım elbisesini hazırladıktan sonra . "Baran hadi uyan" dedim.Uyanmadı birdaha dürttüm uyanmayınca hafif koluna vurdum. "Ahh gül kokulum naptın" dedi. deneseydin uyanırdım "dedi." halla halla birdakine öyle denerim ozaman neyse hadi kalk ben mutfağa gidiyorum" dedim ve odadan çıktım. Mutfağa gittim kimse yoktu salona baktım leyla ile fatma sofrayı kuruyorlardı."yardıma ihtiyaç varmı hanımlar" dedim." Yok gelinağam"diye cevap verdi leyla. Geri odaya çıktım Barana baktım giyinmişti. Beraber aşağı indik herkez sofrada yerini almıştı.Bizde sofraya oturduk kalender baba afiyet olsun deyince herkez kahvaltıya başladı.

               KARAHAN KONAĞI

Kahvaltımızı ettikten sonra sofrayı kaldırdık içeride ablam ve abim oturuyorduk.
"Dicleyle nasıl gidiyor Berzan bey" diye sordu ablam abime "sanane" diye cevapladı abim sonra ablam bana dönüp "sevdiğin var mı kız" ben biraz şaşırmıştım böyle bir soru beklemiyordum. "Tabikide hayır abla" diye cevapladım. Oturup sohbet ettikten sonra yemek hazırlıklarına başladık ablamla birlikte.

               YAMANLAR KONAĞI

Ben Baranı işe uğurladıktan sonra gamze ve ben kahve yapıp sohbet ettik."yenge yarın alışverişe çıkalım mı " diye sordu gamze."Bilmem ki abin izin verirse çıkarız" dedim. Sohbetimize devam ettik sohbetten sonra leyla ve fatma akşam yemeğinin hazırlıklarına başlamışlardı. Bizim buralarda akşam yemeklerine
hem erken başlanır hemde çok yapılır.Kızlarla bizde yemeğe yardıma gittik.

              KARAHAN KONAĞI

Akşam oldu babam eve geldi ama abim yoktu."Berzan nerdedir ağam" diye annem sordu." Bilmiyorum eşek telaşla çıktı" diye yanıtladı babam.

              YAMANLAR KONAĞI

Yemek hazırlıklarını yaparken dicle girdi mutfağa."yenge ben nur'un yanına Gidiyorum" dedi ve biz cevap vermeden çıktı.


KARAHAN KONAĞI

Yemeklerimizi yedik ve sofrayı topladık ablamla sonra kahve yapıp odaya geçtik."Anne abim hayla dönmedi başına birşey gelmesin"dedim meraklı bir şekilde "olmaz birşey allahın izniyle" diye cavapladı annem ama hayla kötü bir his vardı.

                YAMANLAR KONAĞI

sofrayı kurduk Baran ve kalender baba geldi sofraya oturduk."Dicle nerde kızım" diye sordu kalender baba." Nura gitti hayla gelmedi."Ne demek gelmedi" tam Baranın'nın sorusunu yanıtlayacaken içeriye mehmet kahya girdi." Ağam ağam dicle xanım Karahanlardan Berzan ağayla kaçmış herkez onu konuşuyor" dedi. Zozan  ana ağlamaya başladı. Biz kızlar ise şoka girdik. Baran sinirle"bulun lan o şerefsizi" dedi ve kalender babala çıktı. Bizlerde merakla haber bekliyorduk.

               KARAHAN KONAĞI 

Aradan saatler geçti ama hayla abim gelmedi. Tam odama gidicektim bianda silah sesleri duyuldu.Babamla hemen avluya çıktık.Babam"destur kalender ağa bu nasıl bir geliştir" diye bağırdı. Benim gözüm abime kaydı dövülmüştü hemde çok kötü."Oğlun kızımı kaçırmıştır Azat ağa" dedi kalender ağa."Sen ne dersin kalender ağa" dedi.Kalender ağa"dediğim doğrudur azat ağa" dedi.Babam "karar nedir" diye sordu kalender ağa"karar ölümdür bu gün oğlunun eceli geldi Azat ağa" dedi. Silahı abime doğrulttu ve ben hiç düşünmeden abimin önüne atladım. Kulağımda sadece annemin feryatları ablamın bağrışları.

Sonu karanlık.


************************************
MEDYADA TANITIM VAR...

AŞK BİR TUTSAKTIR...KUMA...Bağımlısı olacağınız hikayeler. Şimdi keşfedin