Nina

10 1 0
                                    

Nina geloofde in mij we werden hele goede vrienden en spraken vaak af. Ik liet haar de plek zien waar ik altijd in het gras naar de lucht zat te turren. We gingen er ook vaak heen met zijn tweeën. Zij was de enigen die deze plek van mij wist. Het werd niet alleen mijn plekje maar ookk die van haar. We praatte over fotografie en gingen ook soms foto's maken.

Nu zitten we na 3 jaar samen in de brugklas. Ik zoek nu ook naar de liefde. Zij helpt mij met het zoeken, maar ik voel nooit een klik.
Zij heeft een vriendje op het oog, maar verteld er niks over. Ik wist het ook pas toen ze anders deed. Maar op een of andere reden, voel ik me er niet prettig over. Meschien komt dat door dat zij wel al een crush heeft en ik niet. Maar ik ben nog nooit jaloers geweest. Daar komt dus meschien verandering in.

Ik heb een nieuwe app, het heet Tinder. Nina zegt dat ik zo een leuk vriendje kan vinden. Maar ik denk dat dat niet gaat werken. Ik geloof in liefde op het eerste gezicht. Maar tot nu toe gaat  het nog niet zo goed in de liefde. 'Waarschijnlijk komt dat nog wel' zei Nina. Maar zoveel vertrouwen dat Nina heeft heb ik niet. Ik hoop er maar op dat ik een keer de liefde vind. Maar waarneer dat gebeurt weet je nooit.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

 Fotografie Where stories live. Discover now