Prolog

43 3 0
                                    

   Acum 1000 și ceva de ani nimeni nu s-ar fii gândit că ea, persoana aceea mică și diferită, ar fii unul dintre marea generație de copii și adolescenți dornici să afle lucruri noi

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

   Acum 1000 și ceva de ani nimeni nu s-ar fii gândit că ea, persoana aceea mică și diferită, ar fii unul dintre marea generație de copii și adolescenți dornici să afle lucruri noi. Dar nici ea nu s-ar fii gandit că va ajunge să sufere din cauza persoanelor care judecă, cât și pentru felul în care își trăiește viața, cât și pentru aspectul fizic.
       Cu cât a înaintat în vârstă a rămas cât mai singură și a devenit cât mai retrasă de lumea reală. Nimeni nu a mai putut-o face să își revină la viața ei de copil fericit. Orice lucru rău i se întâmpla, oricât de mic era, fugea și se izola în camera sa întunecată și îndepărtată de lume.
       Ea căuta raspunsuri peste tot,dar nimic nu o convingea. Răspunsul ei era că toată lumea o batjocorea pentru că era orfană de tată. Tatăl său era un om foarte cinstit, nimic nu lăsa neplătit.
       Ultimul cuvânt al său pe patul de moarte" Eliza,nu te speria,eu voi fii tot timpul aici în inima ta. Fii puternică, fii bună, fii curajoasă, fii așa cum ești tu,doar fă-mă mândru."

Pentru că traiescUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum