Capitolul I - Praf si pulbere

184 13 9
                                    

Dragii mei, primul capitol din aceasta carte. Sper sa merite efortul si sa va placa. 

" Spune unde este! Acum! Daca vei continua sa taci jur ca iti voi smulge ochii. Nu ma fa sa mai repet odata! " trag violent de camasa barbatului in timp ce il privesc furioasa pentru a fi sigura ca m-am facut inteleasa.

"E la bar. D-dar te rog. Nu ma omori. " spune persoana din fata mea care ma dezgusta complet prin tehnica sa de lingusire.

" Hannah! Vezi daca servieta e acolo!  " tip in timp ce imi intorc fata catre victima si astept raspunsul din partea partenerei mele.

" E aici. Haide, Tess! Sa plecam. " spune bruneta in timp ce isi strange haina.

" Jensen? " nerupand contactul vizual cu tipul din fata mea, preiau pistolul de la Jensen si il pun la tampla barbatului. " Adios... " si impuscatura a avut loc " ...amigos. " rad zgomotos si ma retrag de langa vitctima care acum a devenit doar un cadavru care m-a improscat pe fata cu sange. " Sa plecam."

Ies afara din cabana si ma indrept spre padure. Las servieta jos, imi dau jos geaca de piele si imi scot din buzunarul de la pantaloni pachetul de tigari. Intru in padure si o aprind. 

O noua zi, o noua victima si ca deobicei un nou pachet de tigari.

Imi pun geaca de piele pe zapada si ma asez pe ea. Privesc adanc in padure realizand  pentru a suta oara din viata mea ca sunt cea mai mare criminala in serie, dar ca deobicei, nu pun problema pe acest lucru. Ma tem sa nu fiu prinsa, dar eu nici norocul asta nu-l am.

Aseara nu dormisem deloc bine. Am avut un cosmar tare urat. Imi visasem inca odata familia ucisa si pe... surioara mea. Da, traiesc o drama cumplita si stiu ca nu voi scapa prea curand de imaginea de a o vedea pe surioara mea, unica mea legatura de familie, murind in chinuri ingrozitoare in bratele mele.

Imi scutur capul si revin cu privirile strabatand padurea. Termin tigara, ma ridic de pe geaca si ies din padure observand ca gasca inca ma asteapta. Imi trec mana prin par si trag inca o scurta privire la cabana care acum pare atat de sinistra fara caldura "stapanului" ei. 

Dar imi ignor sentimentele si merg mai departe. Apuc cu mana dreapta servieta pe care i-o arunc vitejeste lui Karl si care il pocneste atat de tare sub barbie incat cred ca am vazut o mica pata de sange. 

"Ar trebui sa fii mai atent. " ii spun in timp ce imi arunc geaca in masina si o pornesc. " Hai urcati, iar pe tine te va trata Katellin acasa" spun in timp ce turez masina la maxim si arat cu degetul mic spre Karl.

" Tarfa. " spune mormaind printre dinti.

"Vrei sa o rezolv cu tine ca si cu tipul de acum zece minute? Ai face bine sa taci, nu uita ca eu sunt sefa in "tribul" asta, okay? " gesticulez agitat cu mainile prin aer.

Nu spune nimic, doar tace dar ii aud dinti cum se framanta inauntrul gurii sale. Inclestez cu putere pumnul in jurul volanului astfel incat sa observe ca eu vorbisem serios atunci cand il amenintasem ca o sa-l rezolv. Din fericire, a observat si s-a linistit. Am zambit multumita de rezultatul pe care l-am obtinut si mi-am indreptat privirea catre partea stanga, pentru scurt moment.

" Hannah, verifica servieta, numara banii si gaseste biletul. " spun emotionata de rezultat. In sfarsit, in sfarsit voi avea informatia care imi va permite sa il gasesc pe ucigasul care mi-a omorit intreaga familia si sa-l elimin. Il voi tortura, Doamne, abia astept.

Observ agitatie pe bancheta din spate a masinii.

" Hannah, ce s-a intamplat? " intreb ingrijorata.

" B-banii si biletul au disparut! "

" Son of a bitch! " opresc dintr-o data masina si tragand aer sacadat in piept cand am auzit ca planurile mele de al gasi pe maniac au esuat. " Te rog, doar spune-mi ca nu e adevarat... . " spun lasandu-mi capul pe volan.

"Din pacate e adevarat. Imi pare rau. Psihopatul ala a trimis o alta servieta, sunt sigura! " spune Hannah lasandu-si capul pe spate si relaxandu-se.

"Jensen, vino in locul meu si condu. Eu nu ma mai simt in stare. " spun oftand puternic si iesind imediat din masina.

Ma asez langa Hannah si repet acelasi gest ca ea de mai devreme.

"Mi-as dori sa se termine odata pentru totdeauna. Dar pana nu-l ucid pe acel criminal nu voi avea liniste... " spun inchizand ochii si relaxandu-ma. " In continuare vom merge acasa. "

Acel lucru pe care eu il numesc "acasa" este doar penthouse-ul unde traim toti cei din gruparea noastra. L-am cumparat cu cei un milion de dolari furati de la banca. Acum ca am devenit o familie, toti cei din grup ne iubim reciproc, sentiment pe care nu l-am mai simtit de mult. Si il iubesc chiar si pe Karl, chiar daca i-am zburat o parte din piele, il iubesc la fel de mult ca si pe ceilalti. 

In mai putin de doua ore am ajuns acasa, spre usurarea mea. Intrasem nerabdatoare prima in casa observand activitatea celor care au ramas acasa. Katellin, ca deobicei se uita la American Horror Story si leneveste toata ziua. Victoria flirteaza non-stop cu Dylan, un lucru al naibii de enervant pentru mine.

Ii salut si merg nervoasa catre camera mea izbind usa.

"Ce e cu ea? " intreaba Katellin. " Si oh Doamne, ce ai patit dragul meu ? " intreaba fugind catre Karl si apucandu-l de umeri.

" Sa presupunem ca am primit o servieta in barbie de catre Tess, nimic grav. " spune sarutand-o pe frunte.

In tot acest timp eu ma pregateam de un dus rece.

Am intrat in baie, m-am dezbracat si am dat drumul apei reci sa curga. M-am privit in oglinda cateva minute, complet goala si dupa am intrat in dus. 

Am incercat sa ma desprind de gandul esuarii mele de astazi, dar nu am putut. Ma simt tot mai slaba, simt ca nu mai pot face nimic pentru mult timp. Dar gandul ca am ramas singura pe lumea asta imi starneste o dorinta inimaginabila de a lupta, de a ma razbuna, de a-mi ajuta inima sa renunte la tot raul pe care il fac. Dar nu reusesc, iar fiecare esuare, fiecare pierdere inseamna o rana deschisa pe corpul meu.

Uneori chiar am impresia ca, creierul meu va exploda in mii de bucatele. Sunt sigura ca, dupa ce voi muri, sufletul meu va deveni un spirit demonic deoarece simt ca nu voi reusi sa ma razbun.

Strang puternic din ochi si inchid apa. Ii deschid si ies usor din dus cu o durere insuportabila de cap. Imi iau halatul pe mine, imi usuc parul si aud un bocanit intrerupt la usa.

Ma indrept incruntata si deschid vazand-o pe Katellin.

" De ce ma deranjezi? " intreb nervoasa.

"Lasa atitudinea asta si imbraca-te, mergem in Grand Irish Pub. " spune blondina inchizand usa.

Accept cu greu " invitatia " adresata de catre Katellin si decid sa ma pregatesc totusi pentru mica mea escapada. Cred ca am nevoie de asa ceva, imi prieste o mica iesire.

Insa, nu am reusit nici sa deschid sifonierul din lemn de fag masiv caci un zgomot puternic urmat de bubuituri ma sperie in cel mai cumplit hal. 

  Urmatoarele momente am avut impresia ca voi muri, dar moartea era un remediu pentru ceea ce se intampla. 

                                               Dark Paradise

Cum e ? Sper ca va place.

                       

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dark ParadiseWhere stories live. Discover now