Mete ve Deniz

21 0 0
                                    

Arkadaslar kitabimi dizinin bolum lerine göre yazmıyorum kendi anladığım kadarıyla yazıyorum .Ben yeni farketdim Mete ve Deniz ile ilgili hic bisey yazmamisim.Bu bolum onlara ait.Kitabimi begendiyseniz lütfen oy verin veya yorum yazın .

Mithat beyin cenaze töreninde herkes normal ama Deniz per perişan Meteyi arıyor ve artık dayanmadığını o geçeni unutamadığını söylüyor .Ertesi gün çift bahçede buluşuyorlar Deniz Meteye "ben artık dayanamıyorum bizim seninle bi geleceğimiz olamaz ben seni gördükçe o geceyi hatirlicam en iyisi biz ayrilalim" der.Mete delırır.Mete önceden bunların olacağını bilecek gibi Deniz ve annesini Mithat beyi gole atarken onlaein videosunu çekmişti .Bunları bide Cem görüyor .Tesadüf gibi Metenin anneside görüyor .Oğluna bu bizim aramızda sır olarak kalacak op kizdanda uzak dur diyor.Geçen bölümdeki törende Cem gördüklerini Denize söylüyor Deniz Ceme bunu hiç kimseye söyleme bu ikimizin arasında sır olsun diyor Cem kabul ediyor.Sonra polisler geliyor ve torendekiler dağılıyor Akdora ailesi evde bu olayı konuşuyorlar Deniz sıkılıyor ve bahceye çıkıyor Mete Denizin yanına geliyor ve" Ben senin gibi zengin bebelerinin oyuncağı değilim beni kullanıp atamazsin benimle evleneceksin"diyor.Deniz evlenmezsem nolur diyor.Mete elindeki videonu Denize gösteriyor eğer benim olmazsan bunları herkes gorecek diyor polis bile.Mete iyice psikopatlasmisdi.Deniz şok olmuştu Meteden beklemiyordu boyle biseyi onu sevmisdi onun icin kayil olmuşdu koşarak evine gider Deniz.

Deniz şok olmuştu Meteden beklemiyordu boyle biseyi onu sevmisdi onun icin kayil olmuşdu  koşarak evine gider Deniz

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Ertesi gece Mete Denizi arar sevgilim dusundunmi benimle evlenecekmizin yoksa hapsemi gireceksin der.Bana bu daha sevgilim deme pislik der Deniz ve telefonu kapatır

Bana bu daha sevgilim deme pislik der Deniz ve telefonu kapatır

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Mete

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Dec 17, 2018 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Şahin Tepesi (uyarlama)Место, где живут истории. Откройте их для себя