Capitolul 1

9 0 0
                                    

"Privirile ei aruncă mii se cuțite"

Imediat ce imi termin de periat părul arunc incă odată o privire in oglindă și pot să spun că sunt bucuroasă de cum arăt. Infine las asta deoparte este oficial prima zi de școală și o săptămână decand mă aflu aici in Beacon Hill un mic orășesl din California, sincer nu știu incă motivul pentru care mama a vrut să ne mutăm aici ea mi-a spus doar că e orașul său natal și că ia fost dor de el insă nu prea cred dar nu pot să spun că sunt dezamăgită.

-Liv! Vocea puternică a mamei se aude , acesta fiind semnalul că trebuie să cobor.

-Bună Dimineața! Spun și ii zâmbesc mamei mele ce citește ziarul un obocei de-a ei.

-Bună dimineața și la revedere, Olivia dacă nu te uiți la ceas ai să fi mereu in intârziere. Gesticulează mama superioară deși are dreptate , zâmbesc ușor și o sărut pe obraz inainte să ies.

Pășesc cu grabă spre statia de abutobuz ce se află doar la două străzi distanță și resuflu ușurată atunci când văd că nu sunt singură. Aici un băiat așteaptă și el probabil autobuzul magic.

-Bună, eu sunt Olivia sunt nouă. Spun increzătoare intinzând mana băiatului care sinceră să fiu este destul de drăguț

-Sunt Liam și nu iți face griji să fi nouă nu pare atat de greu. Spune și zâmbește.

-Hei Liam adumi aminte să iți trag doua data viitoare când mai lași becul aprins la baie. O blondă drăguța apare vorbind cu Liam.

-Hei văd că ți-ai și făcut o prietenă , dar repede te miști. Spune chicotind și uitându-se spre mine iar Liam iși rotunjește ochii peste cap cotind-o pe blondă.

-Sunt Olivia sunt nouă aici. Spun intinzând mâna spre ea, ea o cuprinde increzător zâmbind ușor.

-Emily și sper că derbedeul de fratemio nu te a deranjat. Chioctește și arată spre Liam băiatul ce statea doar și privea.

-A nu. Spun chicotind.

Dupa alte câteva bârfe am aflat că Emily și Liam sunt gemeni și stau chiar aici lângă stația de autobuz ceea ce inseamnă ca practic suntem vecini, studiează amândoi la liceul Beacon Hill și sunt in ultimul an la fel ca mine, sunt incântată că acum cunosc pe cineva iar deseara sunt invitată sa ies in oraș cu Emily și prieteni ei pe care a promis ca mi va prezenta. Cu alte treburi autobzul a ajuns iar noi ne-am indreptat spre școala. Ajunși aici nu știam dacă să ma iau dupa cei doi gemeni sau să imi văd de treaba mea insă mare mi-a fost mirarea când Emily ma prins de braț trăgându-mă dupa ea până intr-un loc retras din școală. Ei bine sunt doar bucuroasă că școala nu e una mică și sper mult că oameni să fie drăguți.

-Ți-am promis că iți fac cunoștință cu prieteni mei. Spune și rade cărându-mă dupa ea până la un grup format din 3 persoane.

-Hei voi! Spune Emily iar toți trei se intorc. Un băiat brunet face un pas in față și o cuprinde pe Emily de talie sărutândo , o deci să ințeleg că el este iubitul ei, o fată roșcată ce statea răzămată de dulapurile școli acum stă dreaptă in fața noastră privirea ei mă ațitește iar sprânceana ii se ridică , al treilea tip era și el răzămat de dulap uitându-se pe telefon , capul lui se ridică iar ochii lui ii ațintesc pe ai mei privindu-mă din cap pana in picioare un lucru ciudat.

-Ea este Olivia e nouă aici și este vecina mea. Spune Emily rupând tăcearea eu schițânt un zâmbet.

-Tyler. Iubitul lui Emily iși intinde mâna prietenos iar eu io cuprind. Ei sunt Paige și Dylan spune el văzând ca cei doi nu au nici cea mai mică intenție să o facă.

După ce ne-am imprietenit și le-am mai spus cateva lucruri despre mine ei bine mai mult lui Tyler căci cei doi nu aveau niciun interes am mers către salile de clasă. Am fost și mai bucuroasă când am văzut ca am un curs impreună cu Tyler și Emily. La curs toată lumea a fost o de treabă să spun așa iar Doamna Young ește mult peste așteptările mele. Prima zi a fost una ușoară pot să spun că mi-a plăcut, oameni de aici nu sunt cum mi-am imaginat eu că vor fi. La plecare Emily Liam și cu mine am decis să mergem pe jos dar inainte de asta am rămas incă zece mintune in plus cu Tyler Paige și Dylan , Liam la fel este un băiat pe cinste cât despre cei doi nu știu ce să spun nu prea am vorbit iar Paige Dumnezeule privirile ei aruncă mii de cuțite in oameni ceea ce ma face să cred că ii sunt puțin antipatică deși nu știu de ce nici măcar nu mă cunoaște. Ajunsi acasă am stabilit că mă vad cu cei doi gemeni la 7:30 deși aveam in paln să spun că nu prea am chef să ies am abrobat din cap și am dat o șansă noi prietenii.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nothing to hideWhere stories live. Discover now