BÖLÜM 2

19 1 0
                                    

 Uyandığımda saat akşam sekiz gibiydi . salonda televizyon izlerken annemin bana seslenmesi ile ona odaklandım "buralarda yeni olduğumuz için yan  bina bizi ziyarete gelicek tatlım " anemi onaylar sesler çıkarım fakat neden diye kedimi sorguladım biz buraya daha bu gün taşınmamış mıydık neydi bu acele  bunları düşünürken üzerime siyah kot şortumu ve siyah  kemerimi taktım kombinimi siyah sweatshirt ile tamamladım . özenme mi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü.

Kapı çaldığında açmak için odamdan çıktım ki annem çok atik davranıp benden önce açmıştı kapıyı işi yok muydu bu kadının yahu .Nedir bu misafir perverlik, patavatsız komşularımızı merak ettiğimden merdivenleri koşarak indim annemle selamlaşan  otuzlu yaşlarında esmer siyah uzun saçlı oldukça bakımlı ve süslü bir kadın onun  yanında ise tamamen siyah giyinmiş  benim yaşlarımda iki çocuk sağdaki diğerinin abisiydi sanırsam diğerinden daha olgun   ve yapılı duruyordu  onları yaklaşık olarak beş dakikadır incelediğim için kadın rahatsız olmuş gibiydi annem durumu  fark etmiş olacak ki uyarıcı bakışlarını üzerime saldı  . Bu olayı toparlayabilmek amacıyla selamlaşmak için kadına el uzattım"ben kayla " kadın da elini uzattığında içtenlikle gülümsüyordu "ben sedef Asrın'ın ve Kağan'ın annesi " hiçbir yüz hattımı oynatmadan başımı belli belirsiz salladım . yarım saat geçtikten sonra Kağan ,Asrın ve ben arka bahçeye oturduk . 

  Bahçe takımında oturmaya devam ederken ikisinin de bakışlarını üzerimde hissettim  ,hislerime yanılmadığımı anlayınca "Ne? " diye sordum uzun boylu çocuk " E tanıtacak  mısın kendini? " diye sorduğunda unutkanlığımı belli ederek sorusunu cevapladım  " ha adım Kayla buraya yeni taşındım lise ikiyim ve ÇAĞIRAN  KOLEJ'E kayıt edildim yeter mi? bu kadar bilgi? "

 Bence bu kadar yeterdi , ben hala buraya  taşındığımız için   içten içe hem sinirliydim  hemde hayıflanıyordum  " çocuk çarpıkça gülümsedi ve neşeli bir şekilde cevapladı "yeter yeter ben Kağan lise 3' e gidiyorum ve ne tesadüf ki aynı okuldayız " bunu sinirimi bozuk olan sinirimi daha çok bozmak için söylediği belliydi . Bende ona takılarak "ya ya bak sen şu Allah'ın işine " Asrın hiç konuşmadan kendi işine bakıyordu açıkçası pekte umurumda değildi ama soğuk bir yapısı vardı bu netti en azından kağan asrına göre daha sevecen ve ortama hemen ayak uyduran  karaktere sahip gibiydi . elimdeki telefon titreyince Çağın'dan görüntülü arama olduğunu gördüm ve büyük bir  mutlulukta hemen cevapladım .

      : Yakışıklım aramak için geç kalmadın mı ha ?

: Öyle oldu biraz güzelim biliyorsun biraz yoğun geçiyor günlerim .

      :Ya tabi bilmez miyim  ?Çağın hazretleri dünyayı yönetiyorsunuz  sonuçta .

Ona sataşmak beni mutlu ediyordu yüzümde biraz da olsa bir tebessüm oluşuyordu  çağın benim çocukluk arkadaşımdı  bu yıl ayrılmış olmamız beni fazlasıyla üzüyordu fakat ayrılmış olmamız hala birbirimizi korumamıza,sevmemize ve kavgalarımıza engel değildi .

: Benim yoğun geçen günlerimi boşver sen şimdi . Sana çok güzel bir haberim var iki haftaya kalmaz seni ziyarete geliyoruz . Söylediği şeyden dolayı Şok'a girmiştim .

      : Geliyoruz derken ?

:Basbaya geliyoruz güzelim ben , Arya, Yaman ,Cansu . 

     : Bu son iki haftadır duyduğum en güzel şey bu Çağın sen mükemmel bir varlıksın . 

: Ah biliyorum bebeğim bana bilmediğim bir şey söyle .

     : keşke egon ölse de üzerine toprak  atsak Çağın .

Diyerek ona takıldım ...

erkeksi sesiyle küçük çaplı bir kahkaha attı bende ona eşlik ettim .şu an ikimizde şımarık çocuklara benziyorduk bu hoşuma gitmiyor değildi açıkcası sss

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Feb 14, 2020 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

SERSERİOnde histórias criam vida. Descubra agora