1-Farewell

236 8 4
                                    

Na začiatok chcem napísať ze nechystám žiadni happy end. Nemam ich v láske a toto Nieje žiaden Roman "rosamumde " Ak ste zablúdili a klikli na moju poviedku ďakujem za každý Read Vote a koment :)

Zobudila som sa ako každé iné rano s nechuťou ze musím zasa do školy.. Stredná škola je niečo ako klub záujmov každý sa niekam zaradí či uz to bude tá Populárna strana ako sú roztlieskavačky alebo futbalisti ..alebo ta menej populárna ako su napríklad Kluby matematiky,divadelného umenia ba dokonca spev:)

Teraz sa určite pýtate kde som ja? Hm ťažká otázka som niečo medzi mám "kamarátky" roztlieskavačky chlapca fotbalistu a som šťastná teda doteraz to tak bolo..

Aby som sa Vám predstavila volam sa Sher Van ja viem je to zvláštne meno ale mne sa páči a :) mám 16rokov idem do druhého ročníka a študujem odbor fotograf :) veľmi ma to baví takže som šťastná ze som mohla ist študovať práve toto😊.. Mam chudú postavu teda aspom druhý to hovoria ja ked sa pozriem do zrkadla je mi zo seba zle mám 184cm a vážim 60 kg:) takže to je ževraj priemer hm... Mam dlhé hnedé rovné vlasy a na koncoch mam červené ombre,moje oci su modré a su lemované zelenou farbou a co sa týka tvare mam malinku a chudu tvar..pochádzam z Kanady a milujem to tu:3 To je asi vsetko:) co sa týka rodiny žijem len s otcom ktory neni skoro stale doma..o mamina mi umrela ked som mala 5rokov zabil ju nejaký podnikateľ syn styles grr uz pri tom priezvisku je mi zle..

"Stala som pomali s postele a sla do kúpeľne kde som si naniesla na tvar bledy make up a červený rúž vzdy to tak robim je to sila zviku..ked som višla z kúpeľne tak som si to namierila hneď do šatníka kde som si zobrala dlhé čierne rifle ktore som dopĺňa tielkom a košeľou na nohy som si obula vansi na chrbát som dala batoh prešla som dole po schodoch na stolíku ma čakal odkaz od ocina ze zase niekam šiel a peniaze v obálke proste ako vzdy vzala som si s misky jablko do uší som si dala sluchatka a na mojom iPhone som zapla piesen Coming down milujem tu piesen ❤️❤️

Pomali som kráčala do školy a dnes som sa naozaj netešila pretože mi volal Derek ze mi musí nieco súrne povedať s znel dost vazne tak som zvedavá co to bude..celu cestu som nad tym premýšľala prešla som cez prechod a uz som videla moju "skvelú skolu" ako som prešla cez bránu tak domna nikdo vrazil..

"Ahoj Sher :D:33 "

Je ahoj Mia ako sa mas?:) dnes mame s vami rozvrh ze? Lebo pani Mecklieova chýba :D

"Super sa mam som v škole nie xD Jzs tu starú raketu nespomínaj a hej mate s nami sadnes si ku mne? Prosiiiim❤️

Jasne :) a mali by sme ist bo zmeškaného hodinu a este musím skončiť za Derekom:)

Dobre dobre Sher pod:):3

Došla som do triedy hodila som batoh k mojej ľavici a hneď som počula za sebou Derekov hlas:) milujem ho Derek je moja prvá laska a je môj pán dokonaly obcas žiarlim pretože ho chce každá baba na skole :/:) a hlavne Natasá chudá vyperoxidovanà umelá Barbie skoly..

Derek mi vzdý hovoril že nanu nemam ale dobre viem že raz keď sme mali tažké obdobie sa s ňou vyspal nespočetne vela krát.

"Ehm Sher mozem s tebou hovoriť?"

"Jasne laska veď si mi vcera volal co si chcel?:)"

Naholol sa kunmne a pošepkal mi do ucha "Pod von nechcem aby to všetci počuli"

Otočila som sa a všetci na nas pozerali "ehm Ok Poďme teda pred triedu :)

Otvorila som dvere od triedy a vyšla som von ..Derek na mna zvláštne pozeral ˇToto bude zle pomyslela som '

No vies je koniec uz k tebe nic necítim dlhšiu dobu nema to význam...

Prosím?? Nema význam ako preco nechapem to Derek...

"Proste ta uz nemam rad pozri sa na seba ty tucna v našom sexe necítim vášeň natasá do toho dáva vsetko proste si ma len využívala Sher ;)  začínas mat aj hnusnu tvar proste uz sa mi nepáčis je koniec" toto boli jeho posledné slova..Pomali odchádzal a v tom som započula v usiach zvonček tak neznášam ten zvuk *Cŕŕŕŕn*

Celu hodinu som bola dušou neprítomna Mia do mna stale nieco hustila ale ja som nic nevnímala.. Po skole som sa zobrala hneď domov..

A tak sa to začala...tak som spoznala moje dve najlepsie kamarátky Anu (anorexia) a ziletku ❤️❤️

Teraz to uz bude zaujímavé snad to bude niekdo čítať a zaujalo vas to pls koment a Vote <3

Anorexia (True Story) SKWhere stories live. Discover now