#116

673 67 93
                                    

Na Mikuláša si vždycky umyjeme a nachystáme tie najväčšie boty, ktoré máme, no aj tak dostaneme toľko, koľko brat, ktorý si ,,pripravil" obyčajné tenisky

PROSÍM, PREČÍTAJTE SI TOTO! ⬇️⬇️⬇️

Viete, že sa blíži koniec tejto knihy (asi aj preto, lebo to spomínam v každej piatej kapitole, heh 😂) a teda samozrejme chcem spraviť SLÁVNOSTNÉ ZAKONČENIE (ktoré, ak budem mať dosť nápadov by som chcela zverejniť na Silvestra aby to bolo cool 😎😎😎).

A čo je teda to Slávnostné zakončenie knihy? Uvidíte 😂😉. Ale nie, potrebujem s tým pomôcť. Možno práve od teba! Áno, myslím teba, ktorý toto čítaš! Chceš sa podieľať na ÚPLNE POSLEDNEJ KAPITOLE TEJTO KNIHY????
Super, tak čo teda spraviť?
Stačí do komentárov napísať všetky výhody toho byť teeneger/teenegerka čo ti napadnú. Samozrejme ťa tam k tvojmu nápadu označím 😉.

A ešte jedna VEĽKÁ VEC!
Ak si teda čítal túto knihu, DO KOMENTÁROV napíš hocičo od .(bodky), cez Ahfjbdhgf až po dlhú slohovku (počítam aj vaše nápady. Jednoducho nejaký znak, že ste to čítali) a ja uvidím, že si čítal túto knihu a dostaneš PREKVAPENIE! 🎊🎉🎆 (No tak zase Iphone to nebude...ani follow. Skôr niečo ako preukázanie vďaky za to, akí ste super a ako vás mám každého jedného rada, aj keď ho nepoznám 😂❤️❤️❤️)

Problémy Teenegerov ✔️Where stories live. Discover now