Kaliptus ameninta Terra

14 0 0
                                    

[6:30 AM - Baza militar tehnologica New York]

O alarma de gradul 3 incepe să sune în toată baza militara alertand tot personalul bazei. Colonelul Kennedy își face apariția de urgenta in camera centrala de observatie, o camera unde poate vizualiza toate obiectele spațiale din jurul pământului cu o singura scanare care durează 3.0 secunde, astfel încat după scanare apar toate obiectele neidentificate din raza pământului, o rază de 34.000 kilometri de la stratul ozonului.

Colonelul Kennedy incepe scanarea iar după 3.0 secunde descoperă un obiect spațial neindentificat care se îndreaptă spre pământ cu o viteza lenta, parcă cum ar survola o zona cu foarte mare atenție. Colonelul ia decizia să trimită squadron-ul G-Hawk 17 în cercetarea obiectului. G-Hawk 17 este o echipa de 7 nave spațiale sub forma de avioane care pot ajunge la o viteza de 5.000 km/h. Squadron-ul G-Hawk 17 decolează și se îndreaptă cu o viteza maximă spre obiectul neidentificat. Rob Hill, pilot principal și căpitan al squadron-ului G-Hawk 17 raportează către baza un obiect imens negru, cu motoare imense care scotea un sunet atât de puternic încât navele squadron-ului începeau să se miște într-un mod neobișnuit. Nu trecuseră mult de la ultima reportare și Rob Hill începuse să strige pe statie:
[ - Aici Squadron G-Hawk 17 , suntem atacați din toate partile! Sunt foar....[SYSTEM FAIL] ]

Baza încearcă să reia legătură cu echipa însă nici o șansă, aceștia dispăruseră de pe scanner.

Obiectul neidentificat se apropia din ce in ce mai tare, avea o forma cubică înzestrată cu motoare imense cat 8 zgârie nori puși unul langa altul. Nava fiind înzestrată cu niște arme de dimensiuni nemaivăzute până atunci. Din propulsoarele obiectului iesea o substanță gazoasă de culoare violet cu particule negre.

Baza se mobilizase cu tot armamentul posibil, tankuri, elicoptere și soldați însă toți erau confuzi, toți tremurau.
Nava aterizeaza făcând un zgomot puternic, între timp nava deschizând porțile imense. Coborâse o ființă foarte asemănătoare omului, cu mușchi foarte mari, înaltă de vreo 9 metri, cu o armură parcă înțepenită in acea ființă. Creatura începuse să vorbească:
[- Mă numesc Methos! Stăpânul galaxiei Kaliptus și cel mai puternica ființă a galaxiei, vreau ceva ce doar aici se gaseste! Vreau nucleul Blackomert ! ]

Cum terminase de rostit aceste cuvinte, cu o singura bătaie de palme un val transparent s-a abătut asupra soldatilor și a orașului New York, era un val parcă produs de la o bombă nucleară. Nimic nu a rămas în viață, orașul New York era distrus, nici urmă de oameni. Blocurile se evaporase, vegetația era distrusă, apele fiind secate, totul era ca într-un film horror.

[6:45 AM - Casa Alba află atacul extraterestru]

Casa Albă este alertata, președintele este evacuat în bunkerul special construit pentru atacuri teroriste și climatice.
Cu ajutorul unui satelit Sud Koreean, imaginile sunt surprinse și redate în toată lumea, toate țările lumii intra in alerta totala.
Președintele pe numele sau John Edgar face un apel la Centrul 48 de cercetări, activând urgenta Blackomert. Blackomert a fost ținut secret de toată lumea până în ziua asta, nimeni nu s-a gândit că va avea nevoie de aceasta creeatie, se spune că este cea mai mare creeatie din istoria omenirii. Dupa apelul primit, Blackomert este activat în tractorul 87. O substanță chimică pusa la peste 800.000 de grade Celsius. După 1 minut de la activare, o lumină puternică străpunge reactorul, cu ajutorul căldurei acesta fiind distrus.
Un om înalt de 1 metru 88 iese din lumina puternica, acesta era complet negru , parcă acoperit de o substanță ușor strălucitoare de culoarea neagra, cu ochi luminați puternici.

Căpitanul Hans Kek ajunzese pe poziție, dundu-se jos din mașină acesta se îndreptă către omul ciudat ieșit din reactor.

[-Tu ești Blackomert?
- Aștept de 15 ani să fiu eliberat, am fost captiv in această închisoare doar pentru că sunt diferit, am fost ținut sub forma de un nucleu, abuzandu-se de puterea mea . - spuse Black Hero
- Nu avem timp de asta, astăzi omenirea a fost atacată de niște ființe extraterestre nemaivăzute, asta înseamnă un singur lucru, vor nucleul tau pentru a avea forța ta, când ai fost creeat nimeni nu s-a gândit la o așa posibilitate -spuse căpitanul
- Așa posibilitate? Universul este plin de surprize, nu suntem singurii din univers și nici singurii din galaxie. Înainte să fiu capturat am călătorit peste 10.000 de galaxii, nucleul din mine mă face nemuritor, mă face invincibil aici pe pământ, dar acolo, undeva departe, sunt sute de miliarde de creaturi mai puternice ca mine.
- Urca în mașină , avem drum lung până la Baza Secretă 57. ]

Black Hero rade usor, acesta ridicanduse ușor în aer apoi spunând:

[- Ai uitat cine sunt? ] După aceste cuvinte, parcă catapultat cu o viteza extraordinară începe să zboare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 05, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Black HeroWhere stories live. Discover now