Plan.věnováno lásce simik777 ♥

138 6 4
                                    

Spala jsem tvrdě,ale najednou mě probudilo bouchnutí dveří.Byla to Amy.Jé promiň já tě nechtěla probudit, omluvila se.

Né to je v pohodě stejně by pro mě měl za chvíli přijít Harry.A jak se ti tu líbí Key? No tak to nevým co na to mám říct.Nakonec jsem se zmohla a řekla, že to tu není tak hrozné. No a co Harry? Líbí se ti?

Nevěděla jsem  co říct, a tak jsem se jen usmála.V tom nás ale vyruší hlasité odkašlání.Sakra Harry, podle jeho ušklebku jsem usoudila, že to asi slyšel.Key večeře, řekl mi a usmál se.Jo už jdu.

V jídelně jsem si to už mířila k Marie a holkám.

Key pak tě odvedu.A proč nemůžu jít sama? Harry se jen zamračí.A odejde.

Ahoj Key.Ahoj Mario, pozdrav jí opětuji.Kde jsi dneska byla Key, zeptala se Maria.No..no já..no byla jsem u gynegologa.Na čež jsem si vysloužila výsměch od všech co seděli u našeho stolu.Key! Key!

.

.

.

Harry na tebe volá, oznámí mi Maria,asi si myslí, že to neslyším když řve přez  celou jídelnu.Ani jsem to nestihla sníst.

Tak ahoj.

Áhooj.

Šli jsme s Harrym po chodbě a já celou dobu přemýšlela proč nemůžu jít sama do pokoje.

Protože máme pravidla Key.Vyruší mě z mého přemíšlení Harry.On snad čte myšlenky nebo co.

A teď běž  pak se pro tebe stavím a pujdete na přednášku.

Jakou přednášku Harry? Ptala jsem se s údivem, no on se jen zašklebil a odešel.To nevypadá na obyčejnou přednášku.Dál jsem to neřešila a šla se umýt.

Harry's point to have....

Šel jsem za klukama chtěli jsme víc probrat Key za.1.jí čeká očkování proti rakovině děložního čípku za.2. Se nám nelíbí, že odporuje a dovoluje si atd...

Přisel jsem ke dveřím Niallovi kanceláře ani jsem se neobtěžoval ťukat a rovnou jsem vešel.

Čau Harry křikli najednou.Nazdar opětoval jsem jim pozdrav a sedl si vedle Nialla.

Tak co s ní uděláme?? Zeptal jsem se.

První se vyjádřil Zayn.Vzhledem k tomu jejímu chování bys jí mohl potrestat ještě žádná tolik neprotestovala když sem jí chtěl provrtat kunďičku...

Načež jsme se všichni pustili do smíchu...Jo no i kozy docela má vykřikl Louis! A teď už jsem myslel, že se podělám smíchy...

Když jsme se klukama  nějak uklidnili tak jsme si jen  povídali o jejím těle:)) Kluci řeknu vám Já bych do ní hned zasunul řekl Zayn.

Jo to já taky a co jí tu léčbu trochu osladit??? Dobrej nápad shodli jsme se všichni...
Hezký pobyt Key!!!

Tak je tu další díl Loovvve's ♥♥jak se vám líbil??
Byla bych oopravdu mooc happy kdyby jste tu ti kteří to čtete zanechali aspoň pár vote a coment ať vím kdo to čte:))) Jinak je to můj první no tak se omlouvam za chyby....Love You....

hospitallUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum