twee levens verhalen

242 10 0
                                    

vanuit maayke :

ik en rein hadden naruurlijk heel veel vragen voor elkaar ... en rein was wel benieuwd naar mn levens verhaal ...

-hoezo ik geen vader had

-waarom ik sneedjes in me arm heb

-hoezo ik zo veeeel posters heb

en 1 apparte vraag

-of ik al een vriendje had ...

zou rein me leuk vinden ??

vanuit rein :

ze had heel veel vragen voor me

maar 1 vraag vond ik heel speciaal " heb je een vriendin " ik vind haar leuk ... leuk leuk ja maar ik durf haar nog niet te vragen ... ik woon al 3 weken naast haar en kom.bij haar in de klas . maar nu zit ik daarzo naast haar op haar bed in een kamer met posters van ... Mezelf.. mijn hand zoekt die van Maayke haar hand ik zacht en warm ik pak m vast ..

daar zitten we dan hand in hand op haar bed ...

ik schaap me keel en zegt zacht "uhmm Maayke " voor ik het weet kijkt ze me aan .. " jaa rein ..." ze kijkt me maar mooie blauwe ogen aan , ik streel haar wang met mn wijs vinger en mn middel vinger . ik merk dat ze bloost .. ' zou ik ??? ' spookt er rond in me hoofd . en voor ik het weet zoenen we . als we klaar zijn merk ik dat ze met GROTE ogen naar me kijkt ...

"ooooeeeehhhhh " horen we zacht we kijken verschrikt op , "owjaa vergeten tussen het huis van mij en rein hadden me ouders een raam gemaakt omdat mijn beste vriendin daar woonde en dat haar kamer was ... "

"dan is dat vanaf NU mijn.kamer" roept rein ik zet het raan wel open dan kan je tegen je broertjes zeggen dat jij daar slaapt haha "

ze loopt naar t raam en doet hem open " kom we gaan naar mijn huis " zeg ik en ik wil de kamer uitlopen " uhmm rein ?? " hoor ik achter me. " ja .." en ik kijk haar aan " je weet dat het raam er zit zodat we naar elkaar toe kunnen klimmen

Mainiac , Gepest , Snijden en drugs ...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu