Vart är jag?

17 0 0
                                    

"AJ!" Jag försökte lyfta på mig men det

gick inte. Sen tänkte jag efter, vad var det som hände? Hur hamnade jag här? Säg att allt bara är en dröm!

Jag öppnade ögonen och såg träd, massor av träd då förstod jag var jag var.

Pappa och jag hade ju gått hit, till skogen för att plocka svamp då plötsligt marken tog slut under mina fötter. Det ända jag mins efter det var pappas rop och jag täckt av blod.

Sedan så blev det svart. När jag vaknade igen hörde jag pappas rop "Minna kom nu!", ropade han. I ögonvrån såg jag att jag hade landat på en planka.

Jag sprang till honom och han sprang till mig men sen utan någon anledning så vände han håll. Jag blev lämnad ensam och svimmade igen. Det var så det var.

Mat! Jag måste leta efter mat! Runt mig fanns det bara skog, skog och ytterligare mer skog! Och blåbär?? Bakom ett träd så såg jag runda blåa bär. Jag måste ta mig dit, jag måste äta något!", tänkte jag.

Min händer var alldeles blodiga, jag var helt blodig. Jag tittade om jag kunde hitta någon kroppsdel som inte hade skadats lika mycket. Min armbåge upptäckte jag var helt okej bara några skrapsår men det blödde inget.

Men så kom jag på att jag hade tagit något innan jag svimmade och märkte att det låg en filt runt min arm. Med hjälp av mina armbågar, filten, lite händer och fötter så kravlade jag till de små bären som jag hade sett.

Jag var tvungen att bita mig i läppen flera gånger för att inte börja böla ihop. När jag väl kom dit så var jag helt slut!

En dag i skogenWhere stories live. Discover now