|25|

2.8K 184 47
                                    


Ceren: kendini ne güzel efetiriyorsun öyle

Ceren: zorla öpüştüğün kızla bugün tüm gününü birlikte geçirmek

Ceren: vay be

Pınar: işim vardı sadece

Ceren: merak etmiyorum bb

Pınar: bugün katılamıycam o büyük maça

Ceren: ne demek katılamıycam?

Ceren: takımdasın sen?!

Ceren: hoca beni takımdan atar yapma!

Pınar: üzgünüm katılamıycam

Ceren: o kızla mı takılacaksın!

Ceren: bugün gel hiç değilse takımdan atılamam ben

Pınar: dediğim gibi üzgünüm yerime başka birini al

Ceren: bir daha muhatap olmayalım 

Ceren: yazma da sakın

Pınar: sırf bunun için ayrılıyor muyuz?

Ceren: yok biraz daha aldat sonra ayrılırım

Ceren: dalyarak puşt!

(Görüldü)

•••

"herkes hazır mı!" hocanın bana sorduğu soruyla takıma döndüm daha sonra ise hocaya "hayır" hoca elindkei kağıdı bana doğru fırlatığında rüzgardan dolayı tam bana çarpacakken yere düşmüştü "ne demek hazır değil!" başımı eğmiştim "pınar gelemeyeceğini söyledi" dediğimde hocayla göz kontağı kurmuştum.

beni takımın önünde küçük düşürüyordu ve bir kaç izleyici önünde.

ilk kez bu kadar  küçük düşüyormuş gibi hissediyordum ki izleyiciler arasından biri hocaya doğru bağırmıştı "hocammm!" hoca ona döndüğünde gel işareti yapmıştı o da merdivenlerden cool bir şekilde inip yanımıza gelmişti.

güzel beni takımdan çıkartıp onu alacaktı okulun en cool kızını pınardan sonra tabii. Ah pınara o kadar sinirliydim ki aptal!  "hocam izin verirseniz eğer boş yere ben geçmek istiyorum" hoca bana baktı bir süre "tamam takımdasın artık gökçe" elinde kalan son formayı ona uzatığında gökçe almıştı hoca da izleyicilerin arasında oturmuştu

"teşekkür etmen gerek bence" arkama dönmemle gökçeye gülümsedim "gerçekten teşekkür ederim"  dediğimde onu ortaya aldım "burda olacaksın" dediğimde dudaklarını hafif büzüp ıslık çalmıştı kısa süreliğine "en manzaralı yerdemi oynıycam?" dediğinde başımı eğmiştim "pınar gerçekten salak manzarayı bırakıp o kızla takılıyor" dediğinde başımı kaldırmıştım o da mı biliyordu?

"ne?" dediğimde gülmüştü ellerini kısa saçlarından geçirmişti "neyseki erkenden fark etmişsin" dediğinde hoca ellerini çırpmıştı "denemelere başlayın" önüme dönüp topu havaya fırlatıp karşı takıma attım kendi takımımla deneme yapmak daha güzeldi.

gökçenin dedikleri de neydi öyle? o nerden biliyordu? o kızla mı takılacaktı? aldatılmış mıydım ben? sevmiş miydi peki? hadi ama şu durumda dşündüklerime bak! sevmişmiymiş! sevseydi yapar mıydı aptal ceren!

ilk denemeyi bitirdiğimizde karşı takım okul bahçesine geldiğinde biz dinlenmek için okulun spor odasına gitmiştik "iyi misin?" elindeki suyu bana uzatıp konuşurken yanıma oturdu "iyim" suyu elinden alıp bir kaç yudum aldım "saol" dediğimde suyu eline alıp kendi de içmişti 

"ben geldim" odanın kapısı açıldığında pınarı görmemle kaşlarımı çattım "geç kaldın" gökçenin konuşmasıyla pınar kaşlarını çattı "senin ne işin var?!" dediğinde ayağa kalktım "hoca onu takıma aldı git" dediğimde gökçe gülümsemişti 

"ceren konuşa bilir miyiz?" pınar bana dönüp konuşmasıyla  alayla güldüm "hayır"  demiştim sonra takıma döndüm "hadi takım bu maçı alalım" herkes yavaşca çıkarken ben de çıkmıştım tek gökçe kalmıştı o da bir süre sonra yanıma gelmişti ve maç başlamıştı. 

•••

yine mükemmellllll

oyyyy

yoruymmm

Uzay || GirlxGirl || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin