Kapitel 3 - First day of college

14 0 0
                                    


Min mobil vækkede mig ved lyden at min alarmtone og jeg satte mig sløjt op i sengen for at tage min mobil i hånden og lige kigge Instagram igennem inden jeg stod op. Jeg stod op og gik hen til min stol hvor jeg havde lagt min tøj frem på og skiftede tøj, i anledning af vi er i August måned havde jeg valgt at tage en knælang skaternederdel på og en ærmeløst skjorte og et par sort kilehæl sko på. Mit hår børstede jeg igennem og krøllede det lidt med mit krøllejern, min makeup var simpel og naturlig.

Da jeg var færdig med at gøre mig klar gik jeg ned i køkkenet og fandt min mor siddende ved køkkenetbordet, med sin morgenmad og dagens avis. Jeg gik hen til det ene køkkenskab og tog en skål og gik bagefter hen til køleskabet og tog mælken ud samt en morgenmadsprodukt fra skabet ved siden af køleskabet, derefter satte jeg mig overfor min mor og begyndte at spise og der lagde sig en lidt akavet stilhed nedrunder os.

Da jeg havde spist stilte jeg min tallerken over ved siden af vasken og gik ud i entréen og tog sko og min rygsæk på og gik til college. Efter et kvarter gå gang stod endelig foran colleget. Jeg gik ind på skolen og hen imod skabende for at finde mit skab og efter hvad der hvad føltes som en evighed, fandt jeg endelig mit i den modsatte ende i af hovedindgangen, så håber virkelig på at jeg ikke kommer til at have undervisning helt nede i den anden af skolen.

Jeg havde lige sat mig ned omme bagest på bænken, da en fyr sætter sig ned lige ved siden af mig, så jeg skæver kort til bare lige for tjekke ham ud. Han er okay høj (eller ihvertfald højere end mig, da jeg skal kigge lidt op for at kunne se hans ansigt, han har flot chokolade brun hår, som sidder perfekt rodet på grund af krøllerne som han har, da jeg kigger lidt længere ned af ham ligger jeg hurtigt mærke til at han er iført en lyseblå skjorte og ikke bare en hvid eller sort som mange af de andre drenge her på skolen er iført, men ham her har også skinny jeans bare uden hullerne ved knæet som alle de andre.

Han kigger pludselig op fra sin bog han sad og kiggede i og fanger mig i at kigge på og som reaktion kigger jeg hurtigt ned i min egen bog som havde taget op af tasken, da han satte sig.

"Kan du godt lide skotsk historie" spørg drengen pludselig om og jeg vender hovedet og kigger undrende på ham.

"Ja hvorfor spørg du" svare jeg undrende tilbage.

" det er bare på grund af den bog du læser, jeg nemlig også læst og din ser lidt brugt ud" svare han med et lille smil i mundvigen.

"Når okay så og ja jeg har altid elskede historien og af en eller årsag, specielt den skotske, jeg aner ikke hvorfor" svarede jeg og smilede også et lille smil tilbage til ham.

"Behøver der være årsag" svarede han smilede og puffede let og drillede til min skulder og jeg svarede et smil og et puf tilbage og derefter begyndte vi på en samtale omkring historiske ting indtil timen begyndte.

Da timen var forbi fulgtes Connor og jeg ud fra timen og aftalte at vi skulle mødes på skolens biblotek når vi begge havde fri fra dagens lektioner, så vi kunne studere vores lektioner sammen. Da dagens var gået sendte jeg lige en hurtigt SMS til min mor for at fortælle jeg at jeg nok kom hjem lidt senere, for at gå på biblioteket, med uden at nævne noget som helst om Connor for den samtale kan jeg bare ikke overskue at skulle have med min mor.

Efter en time alene på biblioteket dukker Connor op og sætter sig overfor mig og ligger en bog foran mig, jeg kigger undrende op på ham og han kvittere med et blændende smil tilbage.

"Hvorfor viser du mig den" spørg undrende om.

"Fordi den handler den skotske historie tilbage i højlændernes tid, så tænkte at den sikkert ville være interesant for dig" svare han og skubber bogen lidt mere hen imod mig og da jeg allerede har er forud med mine lektier til de næste par dage tag jeg imod bogen og begynder at kigge i den.


Efter et par timer på biblioteket beslutter vi os for at begynde at gå hjemad og heldigvis skal vi den samme vej næste hele vejen og da vi skal skilles giver vi hinanden et kram og siger "vi ses" til hinanden og vender os om og går hver til sit.

Da jeg kommer hjem, kan jeg se at min mor ikke er kommet hjem endnu og jeg derfor bare op på min værelse og sætter min taske ved mit skrivebord og finder bogen som Connor fandt frem og ligger på mit skrivebord, derefter går jeg ned i køkkenet for at lavet en noget hurtigt mad jeg kan tage med op på værelse.

Jeg sætter mig ved mit skrivebord og begynder igen at kigge i bogen og leder efter et bestemt navn og lukker først bogen i da jeg hører min mors stemme nede fra hoveddøren af og per instinkt begynder jeg at gå derned, da jeg ikke vil have at hun kommer ind på mit værelse og ser bogen eller måske ser at jeg har taget den dagbog hun har spurgt efter, hvorfor ved jeg ikke.

"Hej mor" siger jeg da står på det nederste af trappen og kigger hen på hende, hun vender sig lidt forskrækket om og smiler til mig.

"Hej skat, haft en god første dag på college" spørg hun

"Ja den har okay" svarede jeg

"Okay har du spist eller skal vi spise sammen" spurgte hun

"Okay mor jeg har allerede spist, tænkte at du nok arbejdende over idag" svarede jeg og gav hende kram.

"Men øh jeg smutter tilbage til mit værelse, da jeg stadig lige mangler at lave lidt på en historie opgave" svarede jeg

"Dig og dit historie og selvfølgelig min skat" svarede hun grinende og gik ind i stuen.

To timer senere

Jeg sagde "godnat" til min mor og gik ind på badeværelset for at børste tænder og ordne min hud, da jeg bagefter lagde mig under min dyne og tog min mors dagbog frem og begyndte at læse lidt videre i den. Mine stoppede pludselig ved et navn som jeg også havde opdaget i historiebogen. Nemlig navnet James Alexander Malcolm Mackenzie Fraser. Mærkeligt at den mand har samme navn og mærkelig at min mor har skrevet om ham i sin dagbog som om hun kendte ham.

Jeg skal helt sikker fortælle Connor om dette her imorgen og derefter lagde jeg dagbogen under min pude og lagde mig til sove.    

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

OutlanderWhere stories live. Discover now