Sobota

34 3 0
                                    

Zbytek týdne uběhl rychle a přišel víkend. Bylo 7 a tak Lea vstávala, jelikož ma jet s Acem na víkend pryč. Oblékla do elastických kalhot a trička a šla se nasnídat, udělat si raný hygienu a namalovat se. Pote si šla sbalit věci. Sbalila si věci do tašky a tu tašku si pak dala ke dveřmi. Bylo pul 9 a někdo zazvonil, Lea šla otevřít a tam stal Ace. Pozdravili se a Lea pozvala Ace dal, Lea se šla převléct vzala si černé džini a k tomu černé tričko s fotkou její rodiny. Šla se rozloučit s rodiči. Pote si obula boty a vzala svou tašku a společně s Ace šli k autu. Tašku dala Acerovi aby ji dal do kufru, Ace ji dal do kufru a šel otevřít Lee dveře spolujezdce. Lea si nastoupila a pak si nastoupil i Ace. Za 2 hodiny Ace zastavil, vystoupil a otevřel dveře Lee. Vzal tašky, Leu chytl za ruku a společně šli do nadherneho hotelu. Ace vyzvedl klíče a vedl Leu k pokoji. Odemkly pokoj a vešely dovnitř. Lea šla hned za nim, jak vešla tak vydělá nádhernou manželskou postel s nebesy.

Hned si ji musela zkusit a byla luxusně pohodlná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned si ji musela zkusit a byla luxusně pohodlná. Hned na proti postele byla černa skříň.

 Hned na proti postele byla černa skříň

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ace k ni položil oblečeni. Hned vedle skříně byly jedni bíle dveře. Za nimi byla koupelna a hned vedle byly průhledný dveře, byl tam nadherny balkon. Lea neměla slov, nikdy nic tak nadherne neviděla. Šla se podívat z balkonu na výhled byl nadherny.Bylo už 7 hodin a tak šli na večeři. Večer se Lea i s Ace šli projít, bylo tam nádherně. Po kratke procházce šli zpět na pokoj. Jakmile došli na pokoj, se šla Lea osprchovat a udělat si večerní hygienu. Oblékla se do sexy černé košilky. Hned potom si lehla do postele a Ace šel do koupelny. Přitulili se k sobě a usli.

LaskaWhere stories live. Discover now