Intamplarea 1

11 0 0
                                    

Era ora 00:30 nu aveam somn de loc.. Plictisindumă, stăteam în pat culcată jucanduma cu degetele, dintr-o am văzut o silueta neagră pe scaunul din bucatărie, obișnuinduma cu întunericul credeam că e sora mea, de-abia după 5 min am observat că sora mea dormea langa patul alăturat din cameră..Mama mea nu era și tatăl meu era în Franța.. Crezând că e bunica îi făceam semn sa vina la mine langa pat, mi-am dat seama că bunica mea era la camera alăturată ..acea silueta neagră a dispărut...De atunci dorm cu ușa închisă...

Întâmplarea 2
Era iarnă și era destul de frumos afara dar era și târziu, era 1:45..Eu și mama am ieșit afară ne având somn..Am urcat pe terasă și povesteam că între fete.Dupa ceva timp, am auzito pe cățelușa mea lătrând insistent la niste brazi de peste gardul casei noastre..Mama a coborât să vadă ce e, ne având cum sa intre la vecinul nostru in curte mia zis să mă urc pe gard și să văd ce e.. am văzut o silueta înaltă și cu o lopată în mână, am crezut că e vecinul meu, m-am coborât și am zis că nu e nimic poate e vecinul..
După 30min
Mama a plecat în casă la fel și eu..După o ora m-am uitat pe geam cum ningea..M-am uitat pe geam foarte mult, abia atunci am văzut că Liz(cățeaua noastra) latră din nou, mă uitam insistent la ea până am văzut iar acea silueta plimba duse in fata casei mele.Mama dormea, eu am ieșit afară, acel om mia zis cu un zâmbet larg:
-Hai aici, nu-ți fie frica..
- Am inceput sa țip tare când am văzut că sa sinucis in fata mea cu lopata..De atunci în fiecare an iarnă la 2:30 dimineața în Ianuarie văd silueta aia umblând o jumătate de oră în fata casei mele..

Ritual
Am văzut și auzit de sute de ritualuri dar asta e groaznic..
Trebuie sa ai grija cum faci, ar putea fi fatal ori ție ori persoanei iubite..
Ritualul acesta este pentru a vedea viitorul tau sau al celor iubiți..
Pentru a face acest ritual ai nevoie de :-lumanari (5,6)
-ori ce fel de oglinda mare sau mica
-o carioca de culoare neagra și roșie
- o foaie umeda cu mir la colturi
Apoi așezi oglinda ori cum vrei și scri cu carioca roșie numele persoaneipe foaie (și tu poți să te scri)și cu cea neagra ce vrei sa vezi vitorul, prezent, trecut, apoi faci o cruce roșie la colturi..Ritualul se face la 1:00 noaptea și e probabil sa vezi persoana pe care ai scriso și când va muri și cum va muri...

Mulțumesc că ai citit pagina asta 😘😍😋😊

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 12, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Povestiri si ritualuri 😈👹Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum