Balerin

3.2K 102 19
                                    

Öncelikle hikayemin okuma sayısı ve oy sayısı arttı.Hepinize teşekkür ederim.İyi okumalar.

Okulda sırada resim dersi vardı.Tenefüste benim yapacak pek birşeyim olmadığı için paletimi,fırçamı ve boyalarımı kapıp resim odasına indim.İçeri girdiğimde içeride öğretmenim vardı.Bir resim yapıyordu.Yanına gittiğimde bir balerin çiziyordu.Harika bir resimdi.Arka plan kıp kırmızı,balerin ise bir kar tanesi kadar beyaz gözüküyordu.

Öğretmen resim çizerken bir anda "Olamaz boyam bitti olamaz" dedi ve sınıftan çıktı.Ve dersimize girmeye bile geri gelmemişti.Neden bu kadar önemliydi ki bu resim? Sonraki gün resim öğretmeni beni resim odasına çağırdı.Ben de herzamanki gibi yapacak bir işim olmadığı için yanına gittim.Bana bitirdiği balerin resminin nasıl olduğunu sordu.Bende Çok güzel olmuş efendim" dedim.Ama  okulda benden o kadar güzel resim çizen kişi varken neden beni çağırdı anlayamamıştım.

Tam çıkacakken bana "Dışarıda bir kutu boya var onları taşır mısın ? " dedi.Bende bu isteğini kırmadım ve kutu sırtlayıp resim odasına götürdüm.Öğretmen gitmişti.Bende boyaları depoya kaldırayım dedim ve boyaları depoya götürdüm.Karanlıkta bir şey göremediğim için kutuyu yere bıraktım ve tam çıkacakken burnuma çok pis bir koku takıldı.Resim odasına dönüp ordaki lambayı alıp depoya indim.Ve karşımda ölü bir kadın bulunuyordu.Bu öğretmenin çizdiği balerindi.Üstünde balerin kıyafeti vardı.Arkamı dönüp kaçacakken öğretmenim kapıda belirdi.Ben de o katil gidene kadar depoda saklanmaya karar verdim.

Kendi kendine birşeyler fısıldadıktan sonra çıkıp gitti.Bende yavaşça ilerliyordum.Sonra ensemde bir ağırlık hissettim.Bu bir çeneydi.Bana "Bir yere mi gidiyordun çocuk" dedi.O an korkudan yığılıp bayılmışım.Uyandığımda bir sandalyeye bağlıydım.Karşımda öğretmenim bir şeyler çiziyordu.Tabloyu yerinden alıp bana gösterdi ve "Nasıl oldu ? " dedi.Tabloda ise bizzat benim resmim vardı...

Korku GünlükleriWhere stories live. Discover now