6. Kia!Pozor!

81 0 0
                                    

Kiara prišla na miesto. Matej ju tam čakal. Objala ho,dala pusu a povedala:,,musím už ísť potom prídem a pozbudzuj" usmiala sa. On jej pusu vrátil objal ju a povedal:,,zlato,hlavne dávaj pozor!"
Kiara sa pripravila na štart. Všetko tam boli ženy,pretože to boli ženské preteky. Malo sa pretekať na 5 kolečiek. Kiara mala pretekárske číslo 14,takže Matej hľadal vždy 14stku.
Prvé 4 kolečká boli bez problémov, no zrazu na piatom kolečku sa šmikla Kiriná motorka a ona letela 15 metrov od motorky. V rýchlosti ukončili preteky. Zavolali sanitku lebo Kia bola v katastrofickom stave. Matej začal plakať pri nej,a držal ju celý čas za ruku. Prišla sanitka a rýchlosťou blesku ju doviezli do Nemocnice. Nemocnica nebola od tiel ďaleko, tak Matej dobehol do Nemocnice a pýtal sa personálu či nedoniesli mladú dievčinu do tento nemocnice približne pred 20 minútami. Sestrička odpovedala:,,Hej doniesli ju pred 20 minútami. Volá sa Kiara? Má 15? "a on hneď odpovedal:,,áno to je ona. Kde je? Čo jej je?"
,,Akurát ju operujú. Je na sále. Má zlomené rebrá,menší otres mozgu a zlámané kosti, pri jej nehode mala šťastie že žije" odpovedala sestrička a dodala:,, zajtra bude na izbe dovediem vás tam?" on len ovetil:,,áno,ďakujem"

Láska aj po nehode❤👑Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz