Bölüm-1

165 4 1
                                    

*İyi bir arkadaş nasıl seçilir?

*Arkadaşımı değiştirmeye çalışmalımıyım?

*Arkadaşından iyi görünmeye çalışmalımıyım?

Önemli bu 3 temayı sakın ama sakın unutmayın!..

1-İyi bir arkadaş seçimi: Evet iyi bir arkadaş seçiminde önce arkadaş olmak istediğiniz kişiyi 3 gün araştırın. Eğer davranışlarınız uyuyorsa ufaktan bir yakınlık oluşturun. Gün geçtikçe bu yakınlığı arttırın. Ve bir şekilde arkadaş olun. Kişi sizi kullanmaya başladıysa ve ya sizi rahatsız eden bir şey varsa hemen arkadaşınızdan ayrılmayın. Onun bu davranışının kötü bir davranış olduğunu söyleyin. Bu davranızla dalga geçerse ve ya bunun gibi bir şey yaparsa

ondan arkadaşlığınızı kesmenizi tavsiye ederim. Çünkü o arkadaştan size hayır gelmez. Arkadaşlığınızı ayırmak için önce f acebook' tan arkadaşsanız arkadaşlığınızı sil. Eğer okulda ve ya başka bir yerde sana neden arkadaşlığımızı sildin der ise bir yere oturun ve ona bu davranışlarından dolayı seninle arkadaşlığımızı bitirmek istiyorum

de ve eğer düzeleceğine söz i ve gerçekten düzelirsen bu konuyu

tekrar gözden geçirmek istiyorum demelisin. Ve düzelirse ya da düzelmeye çalışıyorsa seni seviyor demektir. Ya da sizle yapmak istediği bir şey vardır.;-) ( bu arada yazdıklarım kesinlikle alıntı değildir)

2-Arkadaşımı değiştirmeye çalışmalımıyım:Arkadaşını kesinlikle ve kesinlikle değiştirmeye çalışma. Eğer böyle bir şey yaparsan ileride sana meydan okur. ( yasamisligim var)

Ve bu durumda hayattan gol yemiş olursun.

3- Arkadaşlarımdan iyi görünmeye çalışmalımıyım:Kesinlikle arkadaşından iyi gorunmeye çalışacaksın. Sonra arkadaşında seni geçmeye çalışacak ve boyle yapa yapa okuldan popüler olmaya 2,3 adımınız kalmış olacak.

İyi Bir Arkadaş SeçimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin