36.

4.8K 240 36
                                    

Keyifli okumalar

Sesi acı çekerek çıkmıştı ve gözleri dolmuştu ben de "b-ben bir şey yapmıyorum seni de  sevmiy-sevmiyorum ve söylediklerim yalan dı kızı istemiyordun belliydi ve şey bende seni kurtarmak için söyledim" dedim.

Ama sesimin titremesin engel olamadım berat "sevmiyorsun öyle mi kurtarma o zaman beni sevmediğin birini kurtarma yapma belki kızı istiyorum dur sen yanlış anlamasın dır olamaz mı" dedi.

Ben duyduklarım karşısın da şoka uğradım ve ben "n-ne diyorsun sen gerizekalı istiyorsun öyle mi tamam git o zaman teselli et ağlıyor dur benim yanım da senin işin ne değil mi git hadi git ne duruyorsun!" dedim bağırarak.

Ve beratı geriye doğru ittim ama sadece bir kaç adım gitmişti ve sadece boşluğuna geldiği için gitmişti yoksa ben kim beratı itmek kim ya.

Berat "bak tam-" cümlesini bitirmesine izin vermeden ben "gitsene işte sevdiğin istediğin kıza ama hani beni seviyordun yalanmıydı benimle oynadın mı sen sen beni sevmiyorsun ama ben seni seviyorum aşk benim ki gibi olur seninki gibi heves ile olmaz pislik pisliksin sen bir daha asla asla ama asla karşıma çıkma!" Dedim.

Bağırarak ve son kez berata baktım tam konuşmak için ağzını açmıştı ki ben arkamı döndüm ve ilerlemeye başladım ama sadece bir kaç adım atmıştım ki kolumdan çekildim ve duvara dayandım.

Daha çekilmenin etkisinden çıkamamışken dudaklarım da hissettiğim baskı ile gözlerim sonuna kadar açıldı berat öpmeye başlayınca şoku üzerimden atıp beratı yitmeye çalıştım ama beratın kollarımdan tutması ile başaramadım.

Berat ile olan yakınlığımızdan kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor ken ve berata olan sevgimden hasretim den acılarım dan beratsız geçen günlerim den sonra artık istemsiz bir şekilde berata acemice karşılık verirken buldum kendimi.

Ve beratın gülümsediğini hissettim o sırada nefessiz kalınca daha fazla dayanamadım ve kafamı çekmeye çalıştığım da berat da anlamış olmalı ki ayrıldı benden.

Annımızı birbirimize dayadı berat ve nefes vermeye başladım nefesimi düzene sokunca berat "kimseyi sevmediğim kadar seni sevdim kendimden bile kıskanacak kadar çok sevdim sırf bir kere bile olsa gülümse diye yapmıyacağım şey yok bu dünyada.

Beni her şey ile sına razıyım yeter ki sen sına ama sana olan aşkımı sakın sınama anlatılmayak kadar alfabemiz de ki kelimler yetmiyecek kadar görülmeyecek kadar çok seviyorum seni sadece sen anlarsın sana olan sevgimi bakınca çünkü kimseye sana baktığım gibi bakmadım.

Seni sevdiğim gibi sevmedim sevemem kimseyi senin gibi bakamam kimseye seni gibi sen olmayınca ölmek istiyorum sen olunca ışık kaynağımsın hiç gitme istiyorum ama sen bana diyorsun ona git diyorsun sadece senden seni seviyorum kelimleri duymak için di.

Bana bir anlık mutluluk verdin huzur verdin o birkaç saniye varya benim içim hayatım da yaşamadığım bir mutluluk du ve hiç bir daha yaşayamıyacağım sadece senin de beni bu kadar sevemene rağmen bizi birbirimizden uzak tuttuğunu farketmeni istedim ve son kez soruyorum son şans bir daha asla karşına çıkmıcam yurt dışına çıkacağım.

Ve bir daha gelmemeyi düşünüyorum bir saat sonra uçağım kalkıyor sadece seni son kez görmek için geldim son kez bakmak son kez o tapılası gözlerini görmek için geldim kararın da hala ısrarcımısın bizi ayırıyormusun meleğim".

Dedi ağlıyor du ve çok kötü görünüyor du ne demem lazım bilmiyorum ya evet diyeceğim sonsuza kadar berat ile mutlu yaşıyacağım ya hayır diyeceğim berat sonsuza kadar benden gidecek kararımı verdim en doğru karar berata baktığım da gözlerinde ki ışıltı ile merak ile cevabımı bekliyor du bende "...." dedim.

Votelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

Sizce hikaye nasıl dı?

Sizce pelin ne dedi evet mi hayır mı?

Berat hakkın da ne düşünüyorsunuz?

Pelin ve berat ın böyle ayrı kalmaları sizce kimin suçu?

Pelin hakkın da ne düşünüyorsunuz?

Pelin artık ne yapacak berat giderse sizce?

Yorumlarınızı bekliyorum

Yıllar Sonra Abilerim  (Tamamlandı)Место, где живут истории. Откройте их для себя