Aangekomen in het huis

11 1 1
                                    

Vader parkeerde de auto onder een boom, het huis zag er verlaten uit.
Amy was er nog steeds niet bewust van dat steeds als iemand het woord: Frightmore Manor zei dat er dan iets engs te zien was, maar blijkbaar zag zij dat alleen.
Het huis was vrijstaand, donker en het leek wel of er schimmen rond het huis zweefde.
"Zien jullie dat dan niet!" zei Amy. "Ik denk echt dat je niet helemaal dit bent" zei haar moeder. Het is fantastisch! zei Aimee , "ja het is prachtig zei haar vader"
Ze gingen naar binnen, Amy liep van achter ze was bang heel bang.
Het huis was ontzettend groot, het had van alles: een eetkamer, keukens,
8 slaapkamers, een hele grote woonkamer en zelfs een zwembad.
Er was ook ergens een verborgen kelder waar volgens legendes vroeger enge dingen gebeurt zijn. "Ik denk dat dit het huis word waar we gaan wonen" zei hun vader.
"Dat zou zo cool zijn" zei Aimee.
Amy ging op het internet zoeken naar het huis, ze hadden wel verbinding daar maar het was hele slechte haperende WiFi.
Steeds viel het scherm uit.
Ze vond op het internet verschillende legendes. Eentje ging over de vrouw die ze dacht te zien in het bos.
De legende ging zo: In het huis Frightmore Manor woonde heel lang geleden
een weduwe, maar waarom was zij weduwe? Steeds als ze was getrouwd vermoorde ze haar Man , waarom dat wist niemand. Steeds waren er meer mensen vermist in het kleine dorpje waar het huis stond tot de politie het huis ging bezoeken.
Steeds als de naam van het huis werd uitgesproken kon de dochter van de oudste agent een schim zien van een van de vermoorde mannen. Ze wees de agenten er op maar niemand geloofde haar tot het Meisje recht voor een spiegel zat in het huis.
De vrouw die zij wel kon zien stond ineens achter haar met een mes in haar handen.
De agenten die het huis aan het doorzoeken waren kwamen bij de spiegel waar inmiddels de dochter van de oudste agent onthoofd lag, om haar heen waren allerlei sporen van bloed er lag een mes op de grond met initialen van de oude weduwe.
De oude weduwe konden de agenten wel zien, ze had dus een soort van twee levens die van de zichtbare vrouw die steeds haar man verloor en die van de enge vrouw die de mannen vermoorde. Doordat ze het mes had laten vallen wist de politie dat zij de moordenaar was, ze hebben haar toen geëxcuteerd voor de spiegel met haar eigen mes zodat ze kon zien hoe ze vermoord werd. Dat was normaal voor die tijd. Het was dezelfde spiegel waar de dochter van de agent een paar jaar eerder voor vermoord was.
Toen de weduwe vermoord werd sprak ze de woorden: dit huis dit vervloekte huis zal voor altijd vervloekt zijn voor sommige mensen.
Waar de legende op neer kwam is dat sommige mensen dus haar en alle rare dingen in het huis kunnen zien.
Brrr.... Amy sloeg de computer dicht ze was heel bang ze wilde hier helemaal niet heen verhuizen! Het huis was zo vreselijk eng. Maar toch hield ze stil dat ze al de legendes over het huis heeft gelezen haar ouders zouden het toch niet geloven, en bovendien het zijn ook maar verhalen! toch was Amy wel benieuwd naar of de kelder echt bestaat...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 27, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HauntedWhere stories live. Discover now