Capitolul trei >.<

45 4 0
                                    

~CAPITOLUL TREI:

Nana,la soare,nisip,apa calda,sezlonguri,umbrelute,tot ceea ce ti-ai putea dori!Cu costum de baie albastru ca si papucii care protejeaza picioarele de nisipul fierbinte,palarie de paie,ochelari de soare negri,vacanta perfecta!

Doar ca vacant perfecta,este defapt ziua de 10 a lunii,petrecuta la plictisitoarea Scoala de Magie si Dresaj,pe banca de lemn vopsit in rosu,cu mesaje de “AJUTOR!SCOTETI-MA DE AICI!”scrijelite cu pixul,de catre ceilalti elevi.Bineinteles ca Nana are 40 de ani,doar ca acestea erau niste cursuri,insa,odata intrat pe poarta scolii,nu mai poti iesi de acolo pana nu finalizezi cursurile si devi vrajitor experimentat.

Diferenta dintre Nana si ceilalti elevi este ca a incheiat un contract ca aceasta sa poata veni la cursuri doar odata pe saptamana,pt a-si pastra locul de munca,deoarece era foarte atasata de familia Goldi.In schimb,aceasta trebuia sa instruiasca unul dintre copiii familiei.Daca nu.l va instrui,Nana va fi nevoita sa plece pt tot-deauna din lumea normala sis a locuiasca in lumea magica unde va vinde mancare la McWizard.

Aceste lucruri erau stiute numai de ce mici,caci  daca ar afla parintii,Nana ar fi concediata!Sunt sigura ca voi credeti ca cea mai mare disputa dintre cei doi copii era care va fi vrajitor intr-o zi.Si da,dintre cei doi,caci cea mica abea stie sa vorbeasca.Cati crede ca ea va fi,deoarece este frumoasa,desteapta,draguta,inteligenta,glumeata si descurcareata.Jimmy o enerveaza la culme spunandu-I ca el va fi,caci este destept,curajos si istet!Si asta trezeste noi certuri,care il deranjeaza pe vecinul de vis-à-vis,domnul Moris.Da,este acel vecin morocanos.Temerea Nanei este ca parintii copiilor vor afla si o vor concedia.Mai mult,nu v-a mai putea invata unul dintre copii magie si va fi blocata ca vanzator tot restul vietii!

-Nu trebuia sa le zic! Nu trebuia sa le zic! Nu trebuia sa le zic! Nu trebuia sa le zic! Nu trebuia sa le zic! Nu trebuia sa le zic!repeta Nana,plimbandu-se de colo-colo in bibleoteca.

-Intre timp,doamna Goldi intra in bibleoteca.

-Cui nu trebuia sa zici ce?

-Amm…amm…bunicii!!Da,da,bunicii.

-Ce sa-i zici?

-Ca..OH!Ceaiul!!!!Da in clocot ceaiul!

-Nu-I nimic,doar Furculita e acolo sa gateasca!

Furculita era bucatareasa care nu vorbea niciodata.

-Da..

-Deci?Ce trebuia sa nu-I zici bunicii?

-Sunt sigura ca o sa va enervati,e normal,dar,eu…eu…

Bineinteles,acest lucru s-a intamplat de mult,insa Nana a stiut ce sa zica si nimeni nu stie despre micul secret al ei si al copiilor. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 12, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O familie mai ciudata decat ti-ai putea imaginaWhere stories live. Discover now