-Annabel

5.9K 123 17
                                    

"Annabel je hebt nog 35 minuten!" Hoor ik mijn moeder roepen. Wat? Shit, mijn wekker. "Ik kom eraan." Schreeuw ik terug.
Ik neem een snelle douche en loop naar mijn kast. Het is eind-zomer dus ik pak een shortje en het shirt met een foto van Rowan waar de tekst: "I love my guy!" op staat. Ik glimlach, die hebben we aan het begin van de vakantie gemaakt. Ik ben de hele vakantie in Kroatië geweest en hij ging met Kevin op safari tocht in Afrika. Ik ben aardig bruin geworden en ben een paar centimeter gegroeid. Ik pak mijn tas, die zo licht is als een veertje want ik hoef alleen mijn rooster op te halen, en ren naar beneden. Ik smeer een broodje en prop hem in mijn mond waarnaar ik zeg: "Bye mam ik ga naar school." Ik hoop dat ze het hoorde want het klonk eerder als: "Bwy mwam kwa nwwr schwol." Maar i don't care ik ga Rowan, Kevin en Julia weer zien! Ik stap op mijn fiets en ik zie dat Julia er nog niet is. Ik wacht en pak mijn mobiel erbij. "Boe!" Ik schrik me dood en laat mijn mobiel vallen. "Verdomme, Juul!" Ik draai me om en zie Julia staan. Ik sla haar op haar schouder en pak mijn mobiel. Als ik weer opsta zie ik dat ze in een deuk ligt en om haar stuur hangt. Alsof dat nog niet genoeg is trekt ze een pruillipje. Ik lach en omhels haar. "Ik heb je gemist." Ze grijnst en zegt: "Ik jou ook. Kom op, naar school." 
Ik loop met Julia via de kantine door naar buiten. We hebben net ons rooster opgehaald. Ik plof neer op het gras in de zon en Julia gaat naast me liggen. 
Na 10 minuten slaakt Julia een gil en meteen zit ik rechtop. Ik volg haar blik en sta meteen op. Kevin komt de auto uit en Rowan doet net de deur dicht en draait zich om. De auto rijd weg en ik spring bovenop hem. "ROWAN!" Lachend staan we op en ik merk op dat hij hetzelfde shirt aan heeft alleen dan een foto van mij met de tekst: "I love my Bella!". "Heei Bella." Ik lach beschaamd: "Sorry, ik kon me niet inhouden." Hij moet lachen en zegt: "Ik had niet anders gewild." En hij drukt zijn lippen op de mijne. Ik druk me meteen tegen hem aan. 6 weken, 6 weken heb ik hem niet kunnen aanraken. Hij tilt me op en draait me rond. Hij zet me weer neer en we laten los. Ik geef hem nog een kleine kus erna en zeg: "Wow, wat heb ik dat gemist." Ik bekijk hem goed. Ik ben niet de enige die bruiner en langer is geworden. Hij pakt mijn hand en we kijken naar Julia en Kevin die nog even bezig zijn. Ik grinnik en fluister: "Laat die nog maar even." Ik trek hem mee het gras op en we gaan liggen. Ik nestel me tegen hem aan en ruik zijn vertrouwde geur: "Ik heb je zo gemist." En ik zucht van opluchting. Hij trekt me in een stevige knuffel: "En ik jou." Ik ben blij dat ik nu gewoon weer tegen hem aan kan liggen zonder pijn te voelen. "Hoe is het met je wond?" Vraagt hij. Ik sta op en til mijn shirt op. Er is een klein litteken onstaan op mijn buik maar op mijn rug is niks te zien. Hij kijkt ernaar en glimlacht opgelucht. Ik ga weer liggen als ik twee warme lippen op mijn buik voel. Ik moet lachen als hij doorgaat in zo'n scheet-geluid. Hij houdt op en gaat weer zitten. Ik ga op zijn schoot liggen en hij drukt een kus op mijn lippen. Als we klaar zijn komen Kevin en Julia er ook aanlopen. Ze gaan erbij zitten en we vertellen uitgebreid over de vakantie. Als het een uur later is komt Kevin opeens met een opmerking: "Moeten wij niet ons rooster ophalen?" Rowan schrikt en knikt. We staan op en lopen samen naar binnen.

Hier is hij dan! Het eerste hoofdstuk van The boy that i love. Alsnog sorry! Het begin is weer een beetje saai maar ik hoop dat jullie toch door blijven lezen! Lees, vote en comment
LoveJullie!
XxMy

The boy that i loveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu