30 глава

118 17 5
                                    

Мина седмица откакто с Матео не си говорим , ако не е нужно разбира се   . Написахме любовната песен наложи се да правим много промени в музиката или текста заради учителката ни , която все нещо не харесваше и ни връщаше в начална точка  .  В Ролер организирахме забавление навън свързано с кънки , музика и танци репетиции и затова  . С Амбър продължаваме с играта на врагове доста е трудно , но за сега се справяме  . След скандала ни с Матео се прибрах и Сол ми изкара акъла беше се скрили в стаята ми  , но бързо ми мина , защото имах нужда от сестра си в онзи момент  . В имението нямаше никой и с нея си говорихме на дълго и широко сякаш нищо не беше станало за една вечер забравих всичко , но на другият ден ме удари реалността с всичка сила  .   Нико е чудесен , защото не ме остави сама винаги беше до мен , когато има нужда от него през изминала седмица  . Емилия ами тя е довална от факта , че с Матео отново не се разбираме , а докато той не знаеше за моята лъжа всичко беше наред разбирахме се не знам дали старите ми чувства към него се бяха завърнали пък и не бях дълго време заедно така , че може вече да не изпитвам нищо  към него и да е  било просто едно милолетно увлечение към едно момче  . В момента сме в Ролер и чакаме Хасмин , която реши , че тя трябва да обработи видето чакаме принцесата да дойде щом се появи беше ухилена до ушите нагласи таблета така , че всички да виждаме екрана и го пусна  .

След като изгледахме клипа си тръгнах ,  защото  нямаше какво да правя повече в Ролер все пак кралица Емилия дойде и започна да се закача с Матео това ме издразни   .   Матео ме последва до в къщи  какво ли пък иска този .  
Луна  -  Какво искаш Матео последният път си казахме всичко  .
Матео  -  Луна моля те знам , че си обидена заради последният път , но бях ядосан и наранен  . Имах една седмица да помисля , че ти си права аз трябваше да бъде искрен с теб от самото начало  . Аз се върнах при Емилия тя ме заплаши , че ще нарани теб или семейството ти не можех да рискувам най - хубавото нещо в живота ми  . Моля те Луна трябва да ми се довериш  .  
Слушах Матео той този път наистина беше искрен с мен и когато тръгнахме към него чухме два изстрела , но никой не засегна нас   , но Матео падна на земята изтичах при него  .
Луна  -  Матео добре ли си ?
Той стана целуна и беше вълшебно , но когато се отдели  от мен дрехите ми бяха изцапани с кръв , но кръвта не беше моя , а на Матео , тогава видях имаше рана на рамото и корема  .  Разкрещях се дядо веднага дойде и повика линейка в горичката до нас видях Сол тя изглеждаше притеснена и в шок   . Дядо се опита да ме отдели от него , но аз отказвах да го пусна  .

Втори шансWhere stories live. Discover now