Next day

65 4 1
                                    

Louis en Liam willen gamen en zien dat Niall op de bank ligt. Louis tikt Niall aan. Niall schrikt wakker. 'Bro its me' stelt Louis Niall gerust. Niall gaat recht op zitten. 'would you like some breakfast?' vraagt Liam aan Niall.

'no I do not want any' antwoordt Niall

Liam pov:

Niall en geen eten gaat niet samen. ik weet het even niet met hem. ik ga wel een ontbijtje voor Anouk maken.

In de keuken loopt Liam te koken. Louis loopt naar hem toe. 'is this for Anouk?' vraagt Louis zacht. Liam knikt en zet alles op een dienblad en loopt naar de kamer. hij doet de deur open en zie Anouk met Timo. Liam kijkt Anouk aan en word boos en gooit het dienblad neer op de grond en loopt naar Timo toe en geeft hem een klap midden in het gezicht. Timo valt op de grond. Liam kijkt hem aan en loopt weg. Anouk springt uit bed en gaat bij Timo op de grond zitten. 'gaat het?' 'valt met mee hoor alleen ik weet niet wie dat was' 'dat was Liam van one direction' 'oja daar hadden me ouder wat over gezegt'. Timo gaat recht op zitten. zijn neus is gebroken. 'ik klaag hem gelijk aan' 'hoe dan?' 'jij bent ook dom hè me ouders zijn rijk' 'zeg je nou net dat ik dom ben!' 'eh ja dat heb je goed gehoord'. Anouk kijkt hem vuil aan en geeft hem ook een klap in zijn gezicht en loopt de kamer uit.

Anouk pov:

Wat een eikel nee een klootzak! ik hoef hem niet meer te zien. ik barst in tranen uit en loop naar de trap. ik heb nu echt niemand waar ik heen kan, Mariëlle ligt in het ziekenhuis, Liam is boos op me, Lisa is te druk bezig met Harry, Zayn is nog aan het pikeren over een meisje die hij leuk vind en Merenque en Geeske zijn even naar Merenque en mijn huis. ik weet even niet meer. ik ga naar Mariëlle ik ik ik weet het anders niet meer.

Anouk loopt naar het ziekenhuis. na 3 uurtjes lopen is ze er. ze loopt naar de balie en vraagt waar Mariëlle ligt. Mariëlle ligt in kamer 201. Anouk komt bij de deur en zie het bordje met der naam er op. Anouk doet de deur open en ziet Mariëlle aan de infuus en allemaal slangentjes hangen. Anouk loopt naar der toe en barst gelijk in tranen uit. 'bent u een vriendin van Mariëlle?' vraagt een stem. Anouk kijkt op en knikt. 'uw vriendin ligt in coma we kunnen niet vinden wat er gister is gebeurt met uw vriendin' 'o oke ik zou het aan de andere melden'. Anouk pakt haar mobiel en zie dat ze 1 sms en 2 gemiste oproepen heeft. de sms is van Lisa.

Hey Anouk

Waar ben jij iedereen is bezorgt.

Gr. Lisa

Anouk leest het en geeft antwoord.

Hey lies

Ik ben bij Mariëlle werd me allemaal even te veel.

Gr Anouk.

Anouk verzend het sms'je en kijkt wie er heeft gebelt. een keer door Niall en een keer door een privé nummer. Anouk doet haar mobiel net wegen en hij trilt al. Anouk pakt haar mobiel er bij en ziet dat Lisa haar heeft gesmst.

O oke.

Is het goed als we ook komen??

Xx lies.

Anouk antwoord:

Hey lies

Moeten jullie zelf weten wat jullie doen maar ik blijf sowieso bij mar.

Gr. Anouk.

Anouk stop haar mobiel weg en pakt Mariëlle's hand. 'please kom uit de coma ik heb je nodig' zegt Anouk en begint te huilen.

Na vijf minuten kwamen de andere de kamer in en zien Anouk huilen. Liam kijkt naar der een blijft buiten de kamer staan. 'what is it?' vraagt Zayn aan Liam. Liam kijkt hem aan met een blik die niemand begrijp alleen Zayn begrijpt het.

Lisa loopt naar Anouk toe. 'en al wat over Mariëlle gehoord?' 'ja ze weet niet wat er gister is gebeurt en ze word nog steets onderzocht en ze ligt nu in coma' zegt Anouk een betje stotterend van het huilen. Lisa kijkt haar aan en geeft haar een knuffel.

Hey lezers

Ik vind het geweldig dat jullie me boek lezen en ik hoop dat jullie me boek ook leuk vind.

Ik heb al 352 lezers hoe tof is dat! Als jullie nog meer ideeën hebben voor een nieuwe boek dan ben ik benieuwd. laat in de reactie weten wat jullie er van vinden en wat voor idee je heb. ik kies de leukste idee en diegene promoot ik.

Xxx Mariëlle

One dream two things (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu