AIC - artikel 4/10/2018

33 8 0
                                    

Het AIC is de krant van de Magische Dimensie. De afkorting staat voor Algemeen Imperiale Courant. Hierin wordt het nieuws verspreid door de Magische Dimensie. Veel jongelingen lezen de krant ook. De krant wordt bezorgd door raven. Het logo van de krant bevat ook een raaf. 

De belangrijkste artikelen worden in dit boek geplaatst.

• • •

MEER LICHAMEN GEVONDEN IN PRAAG


Er zijn meer dode lichamen gevonden in Praag, de Tsjechische hoofdstad. Onderzoekers van het Imperium hebben bevestigd dat het magische wezens zijn. Er wordt nog meer onderzoek verricht naar de doodsoorzaak, maar het lijkt erop dat deze slachtoffers op dezelfde wijze zijn toegetakeld als de eerdere sterfgevallen. De lichamen waren al enkele dagen dood, aldus Sigrid Hedda - de contactpersoon van het onderzoek naar deze seriemoorden.

Ditmaal zijn er drie lichamen gevonden, allen binnen een radius van een kilometer van elkaar. Het is nog niet zeker, maar vermoedelijk zijn dit twee Faunaten en één Fae. Over de precieze soorten is nog niets bekend. 

De dader is nog steeds niet gevonden, maar een Imperiaal team is momenteel bezig met een zoektocht naar aanwijzingen. Als u iets denkt te weten, neem dan contact op met het Openbaar Meldpunt van het Imperium. 

PrikbordWhere stories live. Discover now