Capitolul 1

15 1 0
                                    


Tot ce mi-am dorit de mică a fost puțină libertate, dar nu a fost posibil niciodată din cauza părinților mei super protectivi, adica serios am 16 ani si sunt inchisă in casă si nu pot să ies fara pază.

Singura chestie ce mă face sa mă simt mai liberă este iubitul meu Roberto, care stă langă mine. In fiecare dimineața ma uit pe fereastră, fereastra care bate fix in fața casei prietenului său cel mai bun Andreas, din câte mi-a povestit iubitul meu, Andreas nu este chiar cel mai cuminte băiat, si nu este genul să fugă de ceva rău, chiar din contră, el provoacă răul.

Paza mea este Mihail, Mihail este ca un frate pentru mine, pentru că de când sunt mică a avut grijă de mine si m-a apărat, nu pot să-l consider bodyguard.

Mihai a crescut in cartierul in care stau acum, deci stie destul de multe despre lumea de aici si despre persoane, asa ca am decis sa-l intreb despre Andreas, pentru ca se pare ca nici iubitul meu nu stie foarte multe, despre el sau familia lui, e un baiat misterios, dar vreau sa-i aflu misterul si povestea chiar daca e riscant.

A da am uitat sa ma prezint, numele meu este Amy

-Mihail, am o intrebare pentru tine, pot sa ți-o pun?

-Da Amy, ce este?

-Stii ceva despre baiatul ala Andreas? Ca Robert nu stie prea multe, chiar daca sunt cei mai buni prieteni.

-Iți spun cateva chestii, dar trebuie sa-mi promiti ca nu o sa ai treaba cu el, si nici nu o sa vorbesti cu el.

Mihail m-a pus intr-o situatie destul de grea chiar daca nu imi place sa-l mint sau sa-mi incalc promisiunea catre el o sa o fac, sunt foarte curioasa in legatura cu baiatul asta.

-Bine Mihail, promit că nu o să am treaba cu el

-Prea bine, Andreas nu a fost mereu un baiat rau, a fost la o scoala respectată, vine dintr-o familie foarte bună, scuze avea o familie foarte bună

-Adică avea o famile foarte bună, ce s-a intamplat cu ea?

-Cand au plecat in vacanță, au avut un accident de masină, si au cazut cu masina intr-o prapastie, Andreas a avut noroc, dar si ghinion in aceelasi timp. Parintii lui au murit in timpul accidentului, erau ultimele lui rude.

-Si din cauza asta el este rau acum?

-Stii care e cel mai periculos om?

-Care? Intreb eu curioasa

-Cel care nu mai are ce pierde, Andreas e cel mai respectat baiat din cartier, pentru ca este un luptator, cand a fost accidentul a iesit singur din masina si a urcat pana la strada doar pentru a se intalnii cu cineva sa sune dupa ajutoare, dar ranit asa cum era nimeni nu s-a oprit sa-l ajute. In momentul ala, impreuna cu parintii lui, a murit si bunatatea din el.

-Dar, de ce mi-ai zis sa nu ma apropii de el daca nu i-am facut nimic, adica ce se poate intampla

-La 3 ani dupa accidentul de masina, s-a dus in cele mai intunecate parti din cartierul asta, fara sa aiba un motiv anume, stii ce a facut?

-Ce a facut?

-L-a provocat pe cel mai smecher si periculos om din tot cartierul la bataie, nu stia cu ce se pune Radion, asa se numea smecherul cartierului.

-Pai si ce s-a intamplat? L-a batut sau a pierdut in fata lui.

-Radion, l-a batut pana la moarte aproape, pana in momentul cand ia zis O sa te trimit dupa parintii tai, esti la fel de slab ca ei, in momentul ala Andreas s-a schimbat pe viata, s-a ridicat aproape omorât in bataie si a inceput el sa-l bata pe Radion, dar nu doar ca sa castige, se vedea in ochii lui o dorinta pentru sange si omor, dupa 10 minute in care Andreas il batea pe Radion, toata lumea se strange si incearca sa-l opreasca, dar cand vad ce privire are toti s-au dat in spate.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LibertateWhere stories live. Discover now