Başlangıç.

15.1K 551 319
                                    

*Yüzyıl sonra gelen bir uyarı* 

Hesabı aktif kullanmadığım için takip edemiyorum, sanıyorum yorumlarda kitabın sonu hakkında spoiler verenler oluyormuş, yapmayınız lütfen <3 iyi okumalar



"Hogwarts'taki 7. Yılınızın Başlangıcı ve Savaşta Gösterdiğiniz Başarı İçin Bu Cumartesi Balo!"

Duvardaki afişi okurken nefesimi hızlıca dışarı üfledim. Savaşta her ne kadar kötü tarafta gibi görünsem de hiç kimseyi öldürmemiş üstelik bir kaç Ölüm Yiyen'e zarar vermiştim. McGonagall tüm Slytherin'lileri zindana gönderdiğinde cidden tuhaf bir şekilde Pansy sinirlenmiş ve zindanın girişini patlatarak savaşa gitmiş. Anlattığına bakılırsa Pansy Gryffindor'dan bir kızı sersemletecekken, yine bir Gryffindor'lu olan Seamus Finnigan onu engellemiş. Ve tam da o sırada Seamus'u vurmaya çalışan bir Ölüm Yiyen'i engelleyinca Pansy ve Seamus arasında bir şeyler olmuş. Sonrası belli zaten, çoğu Slytherin savaşın devamında Hogwarts'ı savundu.

Bu yıla kadar her balo ya da davete Pansy ile gitmiştim ama şimdi onun Seamus ile gidecegini düşünürsem kendime başkasını bulmam gerek.

Karşımdaki kızı görünce içimde bir şeyler hareket etti sanki. 4. sınıftan beri onu o kadar çok seviyorum ki! O tabi ki bunun farkında değil. Sürekli o Weasley ile beraber. O çocuk onu sevmiyor bile! Hermione, Weasley için ağlarken bile sadece uzaktan izlerdim.

Acaba farkında mıdır ona yıllardır bulanık demediğimi?

İksir dersleri boyunca onu izlediğimi görmüş müdür?

Savaşta onu koruduğumu biliyor mudur?

Peki bu çok zeki kız ona aşık olduğumı anlamamış mıdır?

Hepsinin cevabı HAYIR.

Onu yıllardır sürekli uzaktan izliyorum.

En sevdiği çikolatayı, şampuanının kokusunu, parfümünün markasını, en sevdiği kitabı biliyorum. Belki sorsam baloya benimle gelir ha? Tabi ki saçmalıyorum, Weasley varken başkasını görmüyor ki. Ama artık bu değişecek, bu yıl onu ne kadar sevdiğimi öğrenecek!

All Of The StarsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin