Untitled Part 1

16 0 0
                                    

- Jelena pov -
Probudila me poruka,Ivan mi je zaželio dobro jutro. Nasmješim se i obujem papuče,dok sam tipkala poruku,u sebi sam imala neopisiv osjećaj sreće jer ćemo Ivan i ja 1. put ići zajedno na putovanje za 3 dana. Siđem dolje,gdje su mama i brat koji sjede za stolom i piju kavu. Sa velikim osmijehom na sebi ih pozdravim  :
Ja : Dobro jutro.
Samo su me pogledali,ali nisam se obazirala,doručkovala sam,obukla se i obavila jutarnju higijenu.Izlet....
Nakon što sam se spremila,uzela sam ušteđevinu i krenula u shopping s Antonijom,mojom najboljom prijateljicom. Dok smo hodale kroz trgovine razgovarale smo što ćemo u budućnosti. Kad ćemo se udati,koliko ćemo djece imati...
Previše djetinjasto za naš uzrast,ali u neku ruku i tema koju kad-ikad moraš spomenuti.
Nakon što smo kupile sve potrebno (i nepotrebno) za putovanje,sjele smo u prvi restoran i naručile pizzu,jer nas je shopping stvarno izmorio.
Pogledala sam na mobitel,već je 3 sata popodne. Sutra ću spremiti kofere,jer sam danas preumorna. Sa autobusom smo otišle svojim kućama. Došla sam kući i javila sam se Ivanu,a potom smo se dogovorili da se nađemo oko 8.
- 20:00 sati -
Došla sam na mjesto gdje smo se dogovorili,nisam se sređivala,jer pred njim je to sasvim glupo,jer on više voli da sam prirodno lijepa (što se meni jakooo sviđa ). On je bio u kratkim hlačama i kratkoj majici,kao uvijek u ovo doba godine. Nakon što smo popili piće,on me je vozio kući,ali nisam trebala pristati. Zadnje čega se sjećam je moj vrisak.
- večernje vijesti, 22:00,novinarka -

u ulici *** je tragično stradala 19-ogodišnja djevojka.... oko 20:55 je kamion sletio na parkirano vozilo u kojem je preminula bila. U pratnji je bio njezin dečko,više informacija u jutranjim vijestima.

- Jelena pov -

Nisam ništa osjetila,osim slobode. Vidjela sam Ivana,plakao je... nakon toga sam vidjela svoje smrskano tijelo... mrtva sam?! Nije moguće! A putovanje,Ivan... Ne,ne ovo nije moguće,ovo je samo san,JELENA PROBUDI SE! PROBUDI SE
Uzalud,mrtva sam,ja sam sad anđeo,njegov anđeo...


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 21, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tvoj anđeo čuvarWhere stories live. Discover now