Eski Sevgili Vakası

223 11 4
                                    

Kate

Sabah kalktığımda saat 7.26'ydı.Düne göre erken kalkmam beni biraz mutlu etmişti.Hemen aşağıya indim ve uyanmışlar mı diye baktım.Kimse uyanmamıştı ve ben de bir an önce kahvaltı hazırlamanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm.Böyle şeylerle aram iyi olmadığından internetten baktım.

* * *

Herşey hazır olduğunda yemek masasına yiyecekleri birer birer götürdüm.Sesime uyanmış olacak ki Z de beni gördükten 5 dakika sonra geri geldi ve bana yardım etti.Yemek masası da hazır olduğunda Z, Haz ve Tom'u da kaldırdı.Herkes masaya toplanmıştı,Haz'in masayı görünce gözlerinin büyüdüğünü fark ettim ve hafif bir tebessüm ettim.

Yemek sırasında Tom, "ellerine sağlık Z, yine döktürmüşsün." dedi.Çok komiğime gitti ve bende kıkırdadım.Tom şaşkın şaşkın bana bakınca Z açıkladı,"Kahvaltıyı ben değil Kate hazırladı,ona teşekkür et bari." deyince Tom dışındaki herkes birden kahkaha attı. Tom'u yine yanakları kızarmıştı. Şapşal şey.

Tom

O anda o kadar utandım ki yerin dibine girdim.Bazen gerçekten salakça şeyler yapabiliyordum. "Ellerine sağlık Kate,artık kahvaltıyı sen hazırla bari." dedim. Çakallıkta sınır tanımam.

Kate

Tom böyle deyince hemen söze girdim,"Ben bugün kendi evime geçiyorum artık,şansına küs." , bunu duyunca Z de "Hiçbir yere gidemezsin K,4 yılda geçen arayı kapatamadık hala."dedi ama benim tabi ki mazeretim vardı."Arkadaşım İngiltere'ye ailesini ziyarete gitti ama yarın dönecek,benim evi temizlemem falan gerekiyor Z,anlarsın ya." dedim.Z de biraz düşününce onayladı ve konuşmaya başladı."Ee ne zaman döneceksin?"

"Kalmaya gelemeyebilirim ama ziyarete gelirim hem arkadaşımı da tanıştırırım seninle."

"Bizi unuttun hanımefendi." dedi Haz,buna ben dahil herkes gülmüştü.

"E sizin için bir sakıncası yoksa tabi ki tanıştırırım."

* * *

Toparlandıktan sonra kapının önüne geldim ve herkes beni uğurlamaya peşimden geldi.Öpüşüp sarıldıktan sonra ayakkabılarımı giydim ve dışarı çıktım.

"Sen kendin mi gideceksin eve ?" dedi Z.

"Tabii ki evet Zendaya,sen kiminle gitmemi bekliyordun?" dedim gülerek.

"Eğer yürüyerek gideceksen Tom seni arabasıyla bıraksın diyecektim."

"Hiç gerek yok,yürüyerek gitmeye alışığım ben,hem yorulursam taksi tutarım merak etme."

"Olmaz öyle şey K, saçmalama yani bu sıcakta , götürsün işte seni Tom." deyince biraz düşündüm.Aslında haklıydı,ama neden kendi arabasıyla götürmeyi teklif etmedi ki,Tanrım ne düşünüyorum ben,belki işi var?Neyse.

"Tamam o zaman."

"Dur ben anahtarları alayım,sen arabaya doğru geç." dedi Tom.

Arabaya doğru ilerlerken Tom arkamdan hızlı adımlarla geldi ve arabayı açtı.Ikimiz de arabaya bindikten sonra arabayı çalıştırdı ve park ettiği yerden çıktı.Ben de bu sırada Z ve Harrison 'a el sallıyordum

Tom Holland Fan Fiction Story  (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now