=Evdeki Tuğaf Saatler (^*^)

48 6 1
                                    

Eve kameraları döşeyeli 2 hafta olmuştu ama ilk gün bile çok eğlenceliydi piskoloğum başka şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmamı yoksa narsist(kendini beyenmiş demek) ve sadist (insanlara acı çektirmekten hoşlanan kişi demek)kişiliklerimin ortaya

Çıkıcağını ve kendi piskolojimi daha çok bozabileceğimi ruhsal yapımın çökebileceğini söyledi ben  hatırlamıyorum ama ikiz kuzenlerim ege ve efe anlatılar annemin ve babamın ölümünü bir hafta sonra kabulenmişim annem babam  öldü diye bağırarak mutfağa dalmışım ve insanlara saldırıp mutfaktan uzaklaştırmışım herkez kaçmış kuzenlerim ne oluyo diyip mutfağa koşmuşlar ve elimdeki çatalı kalem çevirir gibi çevirip kendi koluma saplayıp ileri geri hareket ettirmişim kan akınca manyak manyak kahkaha attıp bakın ne güzel renk demişim kuzenim efe yalanlıyo ama bana çok güzel renk deyip oda gülmüş neyse aradan baya zaman geçti olanlar unutuldu şu an ne yapıyorum diye sorarsanız odamda oturmuş bunları düşünüyorum sanki karşımda biri varmış  gibi düşünüyorum (kalın harfle olanlar iç ses) tabiki karşında birileri var okuyucular unuttunmu. Ahhhhhhh,! tamamen aklımdan çıkmış tabi okuyucular var ama ben onları duyamıyorum. Ehhhh napalım duymayı ver hadi ben kaçar sende çık şu karanlık odadan ne dedi piskolok karamsarlık yooook. Tamam aşağı ineyim en son korku filmi izliyodular kulaklığımı aldım ve telefomumu duman senden daha güzeli açtım ve aşağıya indim ha ha ha yeni korku filmi açmışlar gerilim müziği duyulmayınca o kadarda korkutucu olmuyo aşağı inip sallanan koltuğa oturdum evet rahatıma düşkünüm sonra gözlerimi kapadım ve uyumuşum. Metal müzikle gözlerimi araladım ve kendimi koştuktan attım tabiki efe kim bu kadar manyak olabilirki sadist manyak kulaklığı çıkardım.

Rüya:ne var efe yine ne istiyon.

Efe:bana atar yapma kabusum arkadaşım cenk i çağırabilirmiyim.  Bana yavru köğek bakışı atıyo manyak işte yaaaaa.

Rüya:dur şu bakışı kes seni doğrayıp sonra kızartmak ve yemek istiyorum. Hemen ciddi ve duygusuz haline döndü.

Rüya:şu cenk bana korku hikayesi diye anlattığın çocukmu.

Efe:evet kabusum o.

Rüya:ama o sinirlenip kardeşini işkence yapa yapa öldürmemişmiydi.

Efe:kardeşi yaşıyo bitkisel hayattaydı ama şimdi yaşıyo cenk e gelirsek o da iyileşti.

Rüya:unuttunmu deliler iyileşmez içlerindeki manyağı bastırmaya çalışırlar bizim gibi.

Efe:bana zarar vermene izin veririm olurmu.

Bir saat sonra.....(ha ha evet duyuruları içses yapıyo)

Zil çaldı cenk içeri girdi bana tuhaf tuhaf balıyodu ağzım keçaplıyd ve beyaz gömleğimin yaka ve kol kısmı kırmızı olmuş içeri geçtim efe salanan koltuğuma oturmuş efe nin kucağına kendimi attım. Kırmızı lekeleri nasıl gördün diyosanız giriş kapıdında boy aynası var.

Rüya:evet iç ses boy aynasında gördüm, upps seslimi konuştum.

Efe:evet kabusum sesli konuştun yine iç sesle mi tartışıyodun.

Rüya:ben iç sesle tartışmam sadece konuşuyoz iç ses benle iyi anlaşıyo tamamı.

Efe:tamam kabusum ama ne konuşuyodunuz.

Rüya:şeyyy yy.

Efe:şey ne rüya.

Rüya:tamam kızma anlatıyom. şu an yavru kedi gibi sindi ve kaçak yer arıyo çünkü efenin tersi pistir.

Efe:hadiiii.!

Rüya:hani ben ketçaplı patades yedim ya her yerim güzel renkten olmuş aynada gördüm arkadaşın kormuş bi şekilde bana bakınca onu izleyip biraz eylenmek istedim kızdın mı.¿..!

Efe: hayır kabusum kızmadım. Rüya:arkadaşın hani iyileşmişti geldiğinden beri saksı modunda.

Cenk:özür dilerim saygısızmı davrandım? Sonuçta sen efenin kuzenisin yanlış bi şey düşünmeni istemem.

Rüya:sorun değil, hadi siz filim izleyin yada başka bi şey yapın.

Dedim ve efenin kucağından kalktım merdivenlerden yukarı çıkıyordumki inleme sesleri duyup aşağı indim efe ne oluyor der gibi bana baktı.   Ama şu an acayıp midesi bulanıyo. Bulanmasınmı tugaf iç______. Kesildi çünkü şu an aşırı normal kız kusuyor çok iğrenç ben kaçar.

Kaçıcaktım ama kızımız kustuktan sonra bayıldı ve hastaneye kaldırıldı efe ve cenk hastanede ege ve diğerleri (yani arkadaşları)  evde neyse olayı özetlediğime göre by by /^o^... /

^-^garip bir intikam ^-^Where stories live. Discover now