11: Bts

357 36 31
                                    

Trajikomik, üzücü ama hep dalgaya alınan bir konu ile karşınızda bulunmaktayız.

Önceliğimiz wattpad olduğu için ilk hayran kurgularından ve fanların birbirlerine karşı olan savaşlarından başlayalım.

Son iki yıl içinde Army'ler arttı, hayran kurguları da doğal olarak çoğaldı. Üç dört yıl önce Army kelimesini duymazken şimdi yaşıtlarım beş yılı aşkın Army olduklarını söylüyorlar, ya da sadece - bu sıralar Army olmak - 'moda' olduğu için Jungkook benim kavgalarına giriyorlar.

Bunu da hayran kitaplarında, bilhassa ship kitaplarında kolaylıkla görebilirsiniz. Henüz yaşı 13 olup, smut yazan, idollerini ağza alınmayacak türde farklı fantazilere sokan, bundan zevk alan, aşırı pornografi yazan, tek hayali biasıyle (bays diye okunur, Türkler genelde bias diye okur) bir arabada ilişkiye girmek olan genç kızlar üzücüdür ki çoğaldı.

Lafım sadece ve sadece Army'lere değil, o grubun içindenim deyip, hayranlıktan ziyade cinsellik yaşayan kesime laflarım. Biliyorsunuz ki sevmek ayrıdır, hayran olmak ayrıdır, tapmak ayrıdır. Hepsi farklı kesimlere hitap eder.

İlginçtir, oppa'cılar her türlü fan gruplarına sataşmaya başladı şu zamanlar. İlginçtir diyorum, çünkü kendi grubuyla ilgisi olmayan fan gruplarına sataşmaları bana değişik geliyor. Kendi grubunuzu sevdiğinizi bittabi biliyoruz, ama sataşarak veya diğerine hakaret ederek 'sevdiğiniz' hiçbir şeyi yükseltemezsiniz, aksine insanların gözünde sevdiğiniz her neyse o da itici görünür. Din olsun, siyasi görüş olsun, fan grubu olayları olsun.

O yüzden, ne farklı shiplere sataşmanın anlamı var, ne de farklı gruplara. İnanın bana, sevgi aşağıda değil yukarıdadır. Kimseye çatmanın anlamı yok. Hele ki bunu kendi değerinizi yükseltme amacıyla yapıyorsanız.

Ve, bahsettiğim ship kurguları... Bir kısmı, gerçekten yazıyor işte, ne denilebilir? Ama diğer kısmı, hiç şaşırmadık, gene cinsellik üzerine kurulmuş fantazi kitapları. Yorumsuz.

Ha, paragrafların arasına sıkıştırılacak basit bir konu değil ama, söylemek istiyorum, her ne kadar Armyler arttıysa da - ya da Kore ile ilgili olan farklı gruplar - insanlardan bir kısmı da şöyle tepki veriyor: Iyy, ne, Army mi? Ya ergen misin? Öğl öğl öğl.

Birisini. Sevdiği. Bir. Şeyden. Utanacak. Hale. Getirmek. Ne. Çirkin. Ne. Pislik. Ne. Kertenkele. Kakası. Bir. Davranış.

O kınayan herkes, ıyy vıyy diyen herkes bir gün böyle bir durumu yaşayacağını bilmeli, siz nasıl utandırıyorsanız bir şeyi sevmekten, birini svemekten, sizin de sevdiğiniz bir şeyi sırf utandırdıkları için söyleyemediğiniz günler olacak ve bunun nedeni gene siz olacaksınız.

O kınayan herkes, ıyy vıyy diyen herkes bir gün böyle bir durumu yaşayacağını bilmeli, siz nasıl utandırıyorsanız bir şeyi sevmekten, birini svemekten, sizin de sevdiğiniz bir şeyi sırf utandırdıkları için söyleyemediğiniz günler olacak ve bunun n...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gözlemlediğim kadarıyla, tapmakta olan Armyler, insanları Bts grubunu sevenlerden ve gruptan uzaklaştırıyor, uzaylıymış gibi bakmalarına neden oluyorlar. Bunu bilerek davranmalarını isterdim, önerim bu yönde. Sevdiğiniz grup ne kadar sandıkları gibi olmasa da, 'siz' öyle olduğunuz için insanlar o grubu gay, kız vs vs gibi sanıyor, o halde onlara sinirlenmenizin bir mantığı kalmaz, çünkü buna siz sebep oldunuz.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 13, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

UnWattpad İsyanlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin