02

475 93 41
                                    

Eunbi, yere çökmüş ağlarken Yewon onun yanına gitti. “hey, saçmalama Eunbi. Sojung, Yerin ve Eunha unnieler, bizi buradan çıkaracak.” o sırada gözleri kızlara döndü. Hepsini tek tek kontrol etti ancak birisi eksikti.

“Eunha unnie, nerede?” Yewon'un bu sorusu ardından kızlar etrafına bakındı. Sojung, endişeli gözlerle Yerin'e döndü. Ve Yerin'in de ondan farkı yoktu.

Aradan birkaç dakika geçmişti. Kızlar, iki grup oluşturmuş Eunha'yı arıyorlardı ki, okul giriş meydanından ses gelene kadar. Eunha'nın korkulu sesi yayıldı okulda. ‘unnie?’

Sesi duyan kızlar hızla meydana ilerledi ve Eunha'ya sarıldı. En sonunda Eunha elindeki poşeti gösterdi. “okul yıllar önce terk edilmiş ancak halen yiyecek geliyor sanırım. Çünkü az önce arka tarafta kapı ararken bunları buldum. Son tüketim tarihleri halen geçmemiş, yiyebiliriz. Birkaç şişe de içecek ve su buldum. Hadi yiyelim.”

Kızlar hep beraber yere çökmüş yiyecekleri yerken hepsinden sıkıldığını belirten sesler yükseldi. Yewon yerdeki şişeyi eline alıp salladı. “uzun zamandır oynamıyoruz. Var mısınız bir şişe çevirmeceye?” gözleri ablalarının üstünde dolaşıyordu.

Onay sesleri ardından hızla şişeyi ortaya koydu ve ritüel olarak en büyük, yani Sojung başladı. Ve şişenin soru kısmı Eunha'ya geldi.

“bizlerden sakladığın bir şey var mı Eunha-yah?” Sojung merakla sorduğunda, Eunha kafasını ‘hayır’ dercesine salladı.

gerçekten yok mu Eunha..?

Ve oyun böyle devam etti. Gece olup herkes yatacak bir yer bulunca kendine, Eunha ve Yerin aşağıya su almaya inmişti.

nadia,, gfriendWhere stories live. Discover now