Momentele petrecute impreuna

42 4 2
                                    

Yui pov
Stau langa Ayato, cand aud cum usa e trantita de perete. Pe ea intra restul.
Sara:Yui! Ce naiba s-a intamplat! Ayato..ce ai patit.
Yui:*le povesteste tot*
Subaru:Ayato! Trebuia sa decizi asta cu noi. Nu sa te duci la sinucidere.
Ayato:O singura vorba...despre asta...si Gabriela...o ucidea pe Yui.
Yui:Reiji? Nu putem face nimic?
Reiji:Ma tem ca nu stiu nici un remediu. Am memorat fiecare carte despre leacuri, potiuni si medicina, dar niciuna nu zicea nimic despre asta.
Ruki:Trebuie sa existe ceva de facut.
Rubi:Da! Ayato...nu il putem lasa sa moara.
Ayato:Ba exact asta veti face! Nu va puneti in pericol numai pentru un leac. Nu trebuie sa faceti nimic. Nu mai exista nimic de facut. Nu trebuie sa incepeti sa cautati ori unde un leac. Doar...lasati-o asa cum e. Nu mai trebuie sa facem nimic. Doar...va rog...doar...stati aici. Vreau sa va vad pe toti impreuna. Mereu ne-am certat unuk cu celalalt, apoi a venit Yui. Dupa asta toata viata noastra s-a schimbat. Apoi le-am intalnit pe fete si ne-am indragostit. Apoi am ingropat securea dintre noi si Mukami, care si-au gasit si ei dragostea.
Sara:Asa e. Deja a trecut un an decand ne-am impruetenit. Zici ca a fost acum un secol*ii curg cateva lacrimi*
Liz:Asa e!
Ayato:Yui. Din primul moment in care te-am vazut, am vrut sa fii a mea. Dar am crezut ca vei fii speriata. Apoi a aparut...Gabriela. Chiar daca au fost multe momente dureroase, mult mai multe decat cele fericite, sa stii ca le pretuiesc. Nu o sa uit niciodata asta. Fiecare moment alaturi de tine, fericit, trist, dureros sau plin de veselie, nu le voi uita.
Yui:Ayato...
Ayato:Yui...cu totii, eu...imi pare rau. Yui...Te iubesc...nu am vrut sa ne despartim, asa ca in ultimele momente...sa nu uiti.. ca esti a mea.

Diabolik Lovers Povestea meaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum