GELECEĞİMSİN | KAPAK VE ARKA KAPAK YAZISI

2.3K 109 58
                                    


Herkese merhaba canlarım... 💗

Size güzel bir sürprizle geldim. GELECEĞİMSİN kitap oluyor! Kitabımız çok yakında ellerimizde olacak. Kapağı daha görmemiş olanlar için aşağıya ekliyorum. SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ'nün üçüncü kitabını bekleyenler var, biliyorum. Buğra ve Berfu da yakında gelecek ama onların biraz daha zamanı var.

Kitabımız 544 sayfa. Bol bol okuyabileceğiniz bir kitap oldu. 💗

Birce ve Aybars'ı siz de en az benim kadar sevdiniz. İtiraf ediyorum, Aybars'ı yazarken birçok kez sinirden kudurdum. Sizi de biraz delirttim. Buna rağmen en sevdiğim erkek karakterlerden bir tanesi oldu. Kendisi babasının oğlu olduğu için ayrı bir yere sahip. Eminim, birçoğunuz için öyle olmuştur. ;) Bu çifti okurken ara ara diğer çiftlerimizi anımsamak serbest. Eşsiz olmalarına rağmen konu aşka gelince olaylar aynı yola çıkıyor. Ben yazarken çok keyif aldım. Umarım siz de okurken benim kadar güzel vakit geçirirsiniz. 💗

Wattpad'de hikâyemiz yarıda kalmıştı. Kitabı aldığınızda en baştan okumanızı öneririm.

Kapak... Hikâyeye, karakterlere öyle uygun oldu ki. Umarım siz de benim kadar beğenmişsinizdir. 💗

Arka kapak yazımızı da aşağıya ekliyorum. :)

Sizin için bir playlist eklendi. Kitabı mutlaka bu playlist ile okuyun. :)

GELECEĞİMSİN ön siparişe açıldığında bir duyuru paylaşacağım. Bu nedenle takipte kalın. 💗


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




GELECEĞİMSİN | ARKA KAPAK YAZISI



Geçmişin gölgesinde, kökleri çok derinlere uzanan, sırların arasında filizlenmiş bir aşk...

Birce, kalbi kırıklarla dolu, ürkek bir serçeydi. Hayata tek kanadıyla tutunmayı dilerken günün birinde, hiç ummadığı bir adam güçsüz, yalnızlığını simgeleyen o tek kanadını acımasızca kırmak istedi. Serçenin yere çakılışı yüzünde sadece bir tebessüme neden olmuştu. Çünkü o, hayatın acımasızlığını küçücük bir bebekken görmüştü.

Aybars Toralı, vahşi, öfke dolu ve acımasız bir kartalın kalbini taşıyordu. Karşısındaki ürkekliğine rağmen direnen serçeyi paramparça etmeye yemin etmiş bir adamdı. Ayrılık yüreğini buza çevirmiş, gözünün önüne duvarlar örmüştü. O, hayatın acımasızlığını terk edildiğinde görmüştü.

Yıllar sonra bu kaçınılmaz aşkı doyasıya yaşamaya çalışan iki yaralı kuş, bu kez sahip olduklarına sıkıca bağlanabilecek, aşklarını önlerine çıkan engellere meydan okurcasına yaşayabilecekler miydi?

"Ben senin geçmişinim. Sen benim geleceğimsin."





Bana ulaşmak isteyenler için;


Instagram: dilaraabuyuk

IG: dilarabuyukromanlari

Facebook Grubu: Dilara Büyük'ün Kaleminden



Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 07, 2021 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

GELECEĞİMSİN (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin