Het Begin

84 0 0
                                    


Brigitte POV 


Zo ik heb me klaar gemaakt en nu op weg naar het kantoor. Het is mijn eerste werkdag in een nieuw corps. Nieuw begin dus nieuwe kansen. Bij het vorige corps liep alles mis echt alles.
Genoeg gedacht over mijn oude leven op naar het nieuwe.

ik stapte mijn auto in en reed naar het kantoor. Ik reed de staat is en zag een groot mooi nieuw gebouw Daar moest ik zijn daar begon mijn nieuwe werk leven. Ik zettende auto op de parking en sloot mijn auto. Ik liep vastberaden maar toch een beetje bang naar binnen. Ik kwam bij de deur aan met een klein hartje opende ik de deur.  Ik kwam binnen in een soort halletje met een balie met een kalende man achter ik liep er naar toe en hij sprak me aan "Hallo mevrouw kan ik u helpen" .Ik knikte en antwoorden "Ja ik wil de commissaris spreken". De mak keek me aan en zij "Oo je bent de nieuwe recherche". Ik glimlachte en antwoorden blij "Ja dat ben ik". Hij liep met me mee tot aan het kantoor ondertussen zag ik enkele mensen werken. Ik mocht naar binnen en er zat een oudere man in het kantoor en ik mocht gaan zitten mijn hard klopte in mijn keel de meeste oudere mannen zij echt strenge mensen. Het gesprek duurde 20 minuten en uit eindelijk gingen we kennis maken met de rest. We liepen het kantoor uit en toen klapte hij in zijn handen "Mannekes" iedereen verzamelde in een ruimte met een grote tafel met stoelen rond volgens mij de vergader ruimte. Ik stelde me snel voor met mijn naam en functie. toen ik dat had gedaan riep de commissaris me. "Dit is je nieuwe partner" een man joepie weeral maar jah ik moet er mee doen. Iedereen dacht dat we terug mochten werken maar de commissaris wilde nog iets zeggen " Om dat er een nieuwe collega is gaan we volgende week op team building.
Na dat hij dat zei ging hij weg en kwamen er 2 vrouwen naar me toe FLOOR en CHARLOTTE.
Ze zeiden dat ik moest uitkijken voor mijn werk partner ik vroeg nog waarom maar ze antwoorden niet en keken elkaar aan. 


  

Buurtpolitie-- Met vallen en opstaan DEEL 1Where stories live. Discover now