LOVE's ( Harry styles)

129 2 0
                                    

Sabah calan saatimin sesiyle uyandim. Hemen uyanip elimi yuzumu vedislerimi yikayip banyodan ciktim. Yine ne giysem diye dusunuyordum. Bu sefer guzel bir jean ve uzerine beyaz bir kisa tisort giydim saclarimi acip o dalgalarini biraktim. Saa te bakip gec oldugunu anlayincahizla evden cikip ranche rower arabama bindim. Okula dogru giderken o sira saclarimi duzelttim. Okula vardigimda su arabasindan inen stylese baktim tum kizlar in bagirislari vardi. O sirada eniyi arkadaslarimda alex i gordum. Alex hemen yanuma geldi

A- gunaydin

Bn- sanada

A- harry i gordunmu Rose

Bn- ah yine baslama ne buluyorsusnuz bunda.

A- bence cok yakisikli cokta guzel gozleri var neyse bende su styles in yanina gidiyorum

Bn- iyi tmm gorusuruz

Dedim ve okul koridoruna dogru vardim. Ve iste en sevdigim dostuma dogru gidiyordum.

Bn- Max beklee

M- ah Rose

Bn- ah dostum gunaydin

M- sanada gunaydin. .... Bugun ilk ders matematik

Bn- ahh nefret ederim o dersten adini bile soylemeye useniyorum yaa

M- aynen

Max le birlikte kolkola sinifa dogru girdik. O sirada Max kapi tarafina bende cam tarafina oturdum. Nerdeyse butun sinif dolmustu birtek benim yanim bostu. Osirada iceri yesil gozlu biri girdi tahmin edin kim tabikide şu styles. Iceri girdigi andda tum siniftaki kizlar bagiriyordu. Bende o sira kafami olumsuzca sallayip kullakligimi takip muzik actim ve bay jhon un gelmesini bekledim.

HARRY' Nin Ağzindan:::

Sinifa girdigim anda icerideki tum kizlar bagiriyordu ama tek birkiz haric. Kizlar bagirirken o kiz kafssini olumsuzca ssllayip kulaklirini takiptelefonuyla ugrasmaya basladi. Sinif ta tum yerler doluydu ama okizin yani bostu hemen onunyanina gectim. ::: :-):-):-)

BAKALIM DIGER BOLUMDE NELER OLACAK :-):-):-):-) ???????? :-):-):-):-)

LOVE's ( Harry styles)Where stories live. Discover now