hoofdstuk 3

83 3 0
                                    

vanuit Valerie :
ik zie Zach zoenen met me buurmeisje. een traan rolt over me wang. Daniel wilt me troosten maar ik zeg gebroken:' ik wil alleen zijn.' ik ga op de vensterbank zitten en staar naar Zach mijn schat zoenenend met me buurmeisje. tranen stromen over me wangen. ik loop naar me deur en sluit die af dan doe ik huilend de rolluiken naar beneden en ga naar me inloopkast. daar ga ik op de grond zitten ik staar voor me uit. alles doet pijn. de volgende dag. kleed ik me aan. ik doe me haar en make up en ga somber naar beneden ik groet me ouders en pak de lunch mee. dan loop ik naar buiten ik stap in de limo. ash(mijn hoofd bediende): 'zegt dan moeten we menneer herron vandaag  ophalen ?' ik antwoord:' hij gaat zelf maar.' hij knikt en rijd de limo naar school. ik stap uit en zucht diep. dan loop ik naar binnen Zach komt naar me toe maar ik loop een andere kant op maar hij pakt me vast en  zegt dan:' babe wat is er ?' ik antwoord huilend:' heb je zien zoenen met een ander' hij kijkt weg. ik zeg dan:' als je me niet wilt zeg het de volgende keer dan gewoon.' dan loop ik huilend weg. ik haal bij me kluisje me make up af. dan gooi ik hem dicht en loop somber naar de les.
ik ga achter in het hoekje op me plaats zitten. sinds ik met zach heb heb ik niemand meer behalve hem. ik heb alles voor hem opgegeven omdat hij een normaal vriendinnetje wou. ik staar voor me uit en let totaal niet op. de leraar stuurd me naar de gang. ik loop naar de wc en sluit me op in een hokje ik begin zacht te huilen. ik pak me mobiel. dan zie ik een appje van Zach

allesje: hey sorry voor alles.

u: je bent alles voor me je liet me vallen. ik weet niet of ik je nog kan vertrouwen.

allesje: babe zeg dat nou niet

u: was dit alles ons was het een leugen ?

allesje: nee babe

u: eerlijk?

allesje: misschien idk
ik hou van je dat is iets wat geen leugen is.

u: ik weet niet of ik je nog vertrouw.

allesje: hoe kan ik het goed maken

u: idk of dit nog goed kan komen

allesje: 😔😭😢😭😔

einde gesprek

ik sta op en loop naar het lokaal ik pak me spullen en meld me ziek. ik bel ash en zeg:' breng me maar naar me plekje .'  hij antwoord:' je moeder wilt met je praten ze zag aan je dat je een gebroken hart hebt.' ik knik en stap in de heleweg ben ik stil een maal thuis ren ik naar me kamer.
me moeder zit daar met Zach.

ze zegt dan:' jullie moeten het uitpraten ik ben geen voorstander van jullie maar je vader moet je laten daten met wie je wilt.'

ik antwoord:' ik ben met iedereen uitgepraat vandaag.' ik geef haar een knuffel en zach een kus op z'n wang en loop naar me kast.me moeder zegt dan:' jullie gaan het uitpraten ik laat jullie wel ff.' ik loop kwaad naar zach en zeg:' hou je van me ?' hij knikt dan zeg ik:' zoen dan niet met een ander !' dan zoen ik hem. we zoenen steeds ruiger en belanden uiteindelijk in ons ondergoed op bed. hij zegt dan:' babe het spijt me zo ik hou van je en beloof je nooit meer zo stom te doen.' ik zeg dan ik wil je en ik wil je nu je bent de eenige voor mij.' dan zoenen we weer. na lang zoenen trekken we terug ik ga tegen hem aanliggen dan val ik inslaap.

It was a lie Where stories live. Discover now