Bölüm 18; Geri Dönüş 2

3.1K 306 29
                                    

" Se-- Sen Shin Bu sen misin ?"

Shin Kral modunu kapatıp arkasını döndü ve Kendisine seslenen adama baktı hiç değişmemişti Kahverenginden biraz açık saçları Zırhından ve üzerindeki Kıyafetlerden dışarı patlayan kasları ve Vücudunun her yerinde olan yaralar ve tabi ki Neredeyse Yeşil olan gözleri Shin'in onu tanımaması imkansızdı.

" Se-- Sen Shin Bu sen misin ?"

" Evet benim Igor ne çabuk unuttun beni şunun şurasında 4 yıl falan geçti." Shin tamamen dalga geçmek için böyle söylemişti kendisi de biliyordu kendisinin çok değiştiğinin farkındaydı Igor tanımasa bile onu suçlayamazdı.

Igor gördüğü şey ile çok şaşırmıştı Karşısındaki adamdan hiçbir his gelmiyordu ama kendisiyle rahatlıkla savaşan bir canlıyı hiçbir şey yokmuş gibi durdurmuş ve onu geri göndermişti bunu şuan Igor bile yapamazdı ve Igor 8. Seviyedeydi.

" Shin çok değişmişsin ve Bizi kurtardığın için teşekkür ederim."

" Geçmişin borcu diyelim Daha önce gelmek isterdim Özür dilerim tahminime göre zaten senin hayatını kurtarmadım ben Arkadaki Askerleri kurtardım sen istediğin an buradan kurtulabilecek durumdasın Rüzgar Tazısı ne kadar güçlü olsa da senin kaçmanı engelleyebilecek bir yaratık değil."

" Daha öncesi sonrası yok önemli olan gelmiş olman 10 kişiyi kurtaramadın ama geri kalan 10 kişiyi kurtardın sonuç önemli Tekrar Teşekkür ediyorum."

" Dediğim gibi önemli değil ama Orta kısma çok hazırlıksız gelmişsiniz Göreviniz neydi ki."

"Adamlarımızın bu şekilde ölmesini hiç beklemiyorduk daha önceki gelişlerimizde Orta kısımın Girişinde rahat bir şekilde savaşmıştık Şimdide 7. Seviye Gelişim Kristali istendi bizde buraya gelelim dedik Girişte Rahat bir şekilde Savaşmıştık."

" Buradaki hayvanlar aşırı zeki olabiliyor belki sizlere bile bile yeniliyormuş gibi bile yapmış olabilirler ve siz şuan neredeyse orta kısmın sonuna gelmişsiniz Savaştığınız Tazı 8. Seviyedeydi yani teke tek bir savaş verse ve ölümüne tüm gücünü kullansa seni bile öldürebilirdi o kadar tecrübene rağmen."

"Orta Kısmın Sonuna mı Gelmişiz."

" Evet Sana demek istediğim buydu O tazı sizi sezmiş olacak ki uyumamış ve beklemiş çünkü sabah sabah yırtıcı bir hayvanın uyanık olması çok zor bir ihtimal ve sizin hiçbir hayvan görmemenizi sağlamış ki sürekli Orta kısmın başında olduğunuzu sanmanızı istemiş ve sizi ilerletmiş." Shin konuşmayı Yolda devam ettirmek istemişti çünkü Yaralı Askerler vardı çok kötü durumda değillerdi ama yinede tedavi lazımdı bu yüzden Ormanın çıkışına doğru yürümeye başlamışken Konuşmaya devam ettiler.

" O kadar tecrübem var bu ormanda ama sadece kısım Değiştirme ile kendimi çocuk gibi hissedeceğimi hiç düşünmemiştim."  Igor içinden geldiği gibi konuşmuştu

"Siz bide İç Kısmı görün beni bile Tek lokmada yutacak Canavarlar var en azından şimdilik." Shin bunu onları korkutmak için söylemişti Shine saldıracak hiçbir hayvan yoktu.

" Shin Yanlış Anlama ama senden hiçbir his görmüyorum Enerji Kırıntısı yok sen O Tazıyı Nasıl durdurdun." Shin pelerinini giymediğini yeni anlamıştı son 4 yıldır hiçbir zaman takmamıştı ki unutmuştu artık o Pelerini

" Evet benim Vücudumda bir hastalık var Enerjiyi Vücudum Emiyor Yani Dantian'ım yok sadece Güç olarak kendimi geliştiriyorum yani sadece Savaşçılık yapabiliyorum." Shin Igoru birazda olsa tanıdığından gerçeği süsleyerek söylemekte bir sakınca görmemişti zaten şuan Igor bile onu durduramazdı ormanın içindeyken Kral Shindi.

" Anlıyorum öyle bir durumda bile pes etmemen Gerçekten kendimi küçük hissettirdi ve sen böyle bir durumdayken İç kısımda hayatta kaldın demek."

"Gerçekten zor oldu." Shin çok belli bir şekilde yapay bir gülüş yapmıştı, Igor ile biraz daha böyle konuştuktan sonra Ormandan çıkmışlardı ve Kamp kurdukları yere gelmişlerdi ve yaralı Askerleri Doktorların ve Şifacıların Ellerine bırakmışlardı Aslında zaten ikisi de aynı şeydi ama Doktorlar İnsan bedenini daha iyi biliyorlardı, Herkes durulduktan sonra Igor ve Asıl Ekibi ufak bir Toplantı için toplanmışlardı ve Ormanı hepsinden iyi bildiklerini düşündüklerinden Shinide Çağırmışlardı.

" Öncelikle Buradaki herkes Shini tanıyor zaten onu buraya biz getirdik. Shin sende buradakileri tanıyorsun." Shin Etrafına baktığında Daef,Lenos ve Goro yu görmüştü onları zaten tanıyordu kurtardıklarının arasında onlarda vardı.

"Evet Herkesi tanıyorum."

"O zaman konumuza dönelim bildiğiniz gibi Adamlarımızın belki yarısını kaybettik Avcı Birliği uzun süredir yaptığı İş Kontratlarını bozmuyor ama daha fazla kişinin ölmesini göz önüne alamam Kontratı bozmanın Avcı birliğine hakaret olacağını biliyorum ama daha fazla adam kaybetmeyi göze almam imkansız Geri dönüyoruz. Bir fikri olan varsa konuşabilir yoksa Geri Dönüşü Kesinleştiriyorum." Odadaki Herkes başıyla onaylamıştı başka yapacakları bir şey yoktu.

" Tam beklediğim gibi oradaki canlıların 1 tanesini avlamak için hep beraber ortak çalışmamız gerekiyor bize verilen görevi tamamlamak için bizlerin sürekli savaşması gerekiyor görev bitene kadar dayanamayız dayansak bile zaman yetmez Görevi İptal Edi---." Igor tam son cümlesini edecek iken Shin araya girmişti.

" Igor Belki benim haddime değil ama Göreviniz neydi öğrenebilir miyim ?" Shin belki yardım edebileceğini düşünmüştü sonuçta Igor kendi Hayatı dahil buradaki herkesin Hayatını kurtarmıştı Shinde yardım etmek istiyordu.

" Shin Bizim 1,5 Ayımız var ve 50 Adet 7. Seviye Kristal gerekiyor Burada bu canlılardan daha fazla bulunuyor diye geldik ama Diğer 7. Seviye canlılardan farklı olabileceğini hiç düşünemedik bu orman gerçekten çok farklı." Shin Igor ile konuştuktan sonra yüzü gülümsemişti.

"Tamam Igor ben sana 50 adet 7. Seviye Gelişim Kristali Verebilirim Elimde fazlasıyla var." Shinin konuşması ile hepsi şaşkın şaşkın baka kalmışlardı ama Shin haklıydı sadece 7. seviye değil elinde bir sürü başka seviyelerde Kristal bulunuyordu sonuçta 4 yıldır buradaydı olmaması garipti ne kadar öldürmeden dövüşse bile Öldürmek zorunda oldukları oluyordu ama Öldürme işi Kral modunu uyandırdıktan sonra aşırı fazla artmıştı Alışması biraz zor olmuştu.

"Shin bunu yapmak istediğine emin misin o Kristaller ile Zengin olursun." Igor Shinin o Kristalleri satmaya kalksa Yüzbinlerce Altına satabileceğini biliyordu ama o hiçbir şey yokmuş gibi çıkartıp vermeyi teklif etmişti.

"Paraya ihtiyacım yok ondanda yeteri kadar var zaten Para gerekirse dediğim gibi bende fazlasıyla var 50 adet benim için sorun olmayacaktır gerekirse daha fazlasını satarım." Shin yine gülerek söylemişti bu Etrafı rahatlatmak için yapmıştı.

"Ama yinede senin için bunları almak sorun olacaksa şöyle bir İş Teklifi sunayım benim ormandan çıkma zamanım geldi yani Atinkaya Geri döneceğim ben size 50 Adet 7. Seviye Kristali veririm sizlerde beni getirdiğiniz gibi geri götürürsünüz." Igor Shinin yine bedavaya verdiğini biliyordu Shin Igordan kendini götürmesini istese zaten geri götürürdü ama Shin bilerek böyle bir şey söylemişti.

"Tamam o zaman Kabul ediyoruz ama bundan sonra sen Avcı Birliğinin Bir Kardeşi Sayılırsın Eminim zaten bu yaptığın iyiliği Lidere Anlatsam o da bu şekilde düşünür. Eğer Ormandan alacağın bir şeyin kalmadıysa biz zaten gitmeye hazır sayılırız."

"Herşeyimi Aldım İstediğiniz zaman gidebiliriz." Shin Igora hazır olduğunu söyledikten sonra yolculuk hazırlıkları başlamış ve aynı gün içinde bitmişti Aslında bu bir rekor sayılıyordu 1 gün içinde 50 Adet 7. Seviye kristal toplanmıştı. 

Her şey hallolduktan sonra Kervan Atinkaya doğru yola çıkmıştı. Igor yoldayken Shinin Seviyesini ölçemediğinden sormuştu ve Seviyesinin 6 olduğunu Öğrenmişti Kendisinden 2 Seviye düşük olan bu Genç Onun yapamayacağı şeyleri yapmıştı Tazıyı tek eli ile durdurup Emir verirmiş gibi göndermesinin üstüne bu Genç Tam 4 Yıl kendilerinin orta kısmında duramadıkları yerin en Tehlikeli olan bölgesinde İç kısımda 4 yıl yaşamıştı. Yolculuk bu şekilde Sohbetler ile 1 ay sürmüştü ve Atinkaya varmışlardı. 

FenrirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin