BULUT'U MU SEVİYORSUN!?

57 5 7
                                    

     Multimedya: Bulut (Manu Rios)
İYİ OKUMALAR BALLARIM❤️

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

           Oyunumuzu oynayıp yorgun bir şekilde eve doğru yola çıkmıştık. Ama ben hala Bulutun o son sözünün etkisinden çıkamamıştım. Bana bakan güzel mavi gözleri ve o sözler "Bu arada saçların çok güzel kokuyor,bu arada saçların çok güzel kokuyor,bu arada saçların çok güzel kokuyor..." sürekli beynimde tekrarlanıp duruyordu. Ben bu çocuğa aşık mıydım? Sanırım tam olarak aşk sayılmazdım. Aah ben yine ne saçmalıyorum? Ama,sürekli aklıma gelmesi benim suçum değil ki. Beni yine düşünceler kendine hapsetmişken taksicinin sesiyle bir anda irkildim "Geldik efendim." Ücretini ödedik ve Beren'le beraber arabadan indik. Beren'le komşu olduğumuz için aynı yerde inmiştik. Henüz berene beni bulutun üstüne itmesi konusunda hesap soramamıştım bu yüzden "Beren bize gelsene pijama partisi yaparız!" dedim. Tabii ki Beren pijama partisine asla hayır diyemeyen biri olarak hemen kabul etti. Eve doğru yürümeye başlamıştık ki evinin kapısından bize doğru bakan Bulutu gördüm. Bana bakıp gülümsemiş miydi o? NE BANA BAKIP GÜLÜMSEMİŞ MİYDİ?! HAYIR YA ŞİMDİ OLMAZ AMA YERİN DİBİNE GİRMEMİ FALAN İSTİYOR BU ÇOCUK SANIRIM OF! Hemen sakinleşmeye çalıştım ve gülümseyip eve doğru yürümeye devam ettim. Sevdiğiniz çocuk komşunuzsa biraz şanssız biraz şanslısınız. Mesela bizim odalarımız bulutla karşı karşıya. Perdeyi açtığımızda birbirimizi rahatça görebiliriz ama tabii ki ben perdenin kenarından gizlice bakmayı tercih ediyorum. Aslında utangaç biri değilimdir ama buluta karşı ister istemez öyle oluyorum. Eve girmiştik. Annem mutfakta bir şeyler yapıyordu. Hemen yanına gittik. "Merhaba Yeşim teyze!" Dedi Beren sevecen bir sesle. Annem de ona aynı şekilde karşılık verdi " Merhaba canım nasılsın?" "İyiyim siz nasılsınız?" "Ben de iyiyim canım. Yine pijama partisi mi var? "
" Evet Yeşim teyze" dedi gülümseyerek Beren. Annem de "iyi iyi kızım gidin eğlenin istediğinizi yapın üniversite sınavından sonra stres atmanız lazım tabi " dedi gülümseyerek. Ben de bu konuşma daha çoook uzar diye "tamam annecim biz odama çıkıyoruz hadi baay" dedim ve bereni de kolundan sürükleyerek odama çıkardım. "EVEET BEREN HANIM ŞİMDİ BENİ BULUTA İTMENİN HESABINI VERECEKSİN!" Dedim gıdıklayarak. O da gülerken konuşmaya çalışarak ilk önce bi perdenin kenarından buluta bak mutlu ol sonra hesap veririm" dedi kıkırdayarak. Ben de gülmeye başladım bu halimize. Gerçekten de komikti. "Doğru lan ben bi bakayım bakalım napıyor?" Dedim kahkahalar içinde. Yere kadar uzanan penceremin yanına gittim ve perdeyi biraz aralayarak tek gözümle buluta bakmaya başladım. Yatağına uzanmış bilgisayarına bakıyordu. Ne kadar da güzel bir insandı. Onu sanırım gerçekten çok seviyordum ve bunu kendime itiraf etmem biraz uzun sürmüştü. Neyse...Odalarımız gerçekten birbirine çok yakındı ve her an beni fark edebilirdi. Bu yüzden biraz baktıktan sonra perdenin araladığım kısmını kapatarak Beren'in yanına doğru gittim. "Beren ben bulutu çok seviyorum." Dedim ve kapıdan içeri pat diye annem girdi. Şok içinde olduğunu gösteren yüz ifadesi ve elindeki abur cuburlarla içeri daldı ve bir anda konuşmaya başladı. "NE? BULUTU MU SEVİYORSUN!?" Annemin bunu duyması hiç iyi olmamıştı çünkü beşik kertmem olduğu için başkasını sevmem pek iyi karşılanmazdı. Kekeleyerek yanıt verdim "e-evet." Bunu söyledikten sonra annemin verdiği tepkiye çok şaşırmıştım. Hiç kızmadı ve odamdan hiçbir şey demeden çıktı. "KIZIM HİÇBİR ŞEY DEMEDİ LAAN" diye bağırdı bir anda Beren. "EVET YAA! Yalnız çok tuhaf değil mi sence de?" "Yani,evet... Yeşim teyzenin böyle bir tepki vermesi biraz tuhaf oldu." Diye yanıtladı sorumu. Biraz tuhaf biraz da rahatlamış hissediyordum açıkçası. Çünkü artık annem de bulutu sevdiğimi bildiğine göre neden beşik kertmemle evlenmek istemediğimi sorduklarında bulutu sevdiğim için olduğunu söyleyebilecektim. Bulut gibi iyi kalpli birini sevdiğim için kalbimle ve kendimle gurur duyuyordum,sonuçta gönül bu ota da konar boka da. Aaah bulut ah keşke o ismini bile bilmediğim beşik kertmemle değil de seninle evlenmek zorunda kalsaydım.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
MERHABA! Bu bölüm de biraz kısa oldu ama ilk bölümler olduğu için ve sık sık bölüm attığım için kısa olmasının çok önemli olduğunu düşünmedim:) UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR❤️

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 10, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

TATLI TESADÜFWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu