My Little Pony-İntiharlar

1.7K 72 18
                                    

Pinkie Pie:

Şizofreni hastası bir kızdı. 5 yaşındayken babası gözleri önünde annesini ve kendisini öldürdü. Durmadan komik espriler yapıp çevresindekileri güldürmeye çalışırdı. Bir gün kafasında ki seslerden biri ona uçabileceğini söyledi. O da kendini çatıdan aşağı attı.

Flutter Shy:

Flutter Shy, annesi ve babası tarafından dövülen, aç bırakılan ve bazen bodrumda günlerce hapsedilen bir kızdı. Okulda dışlanıyordu ve tek arkadaşı küçük hayvanlardı. Kendini öldürdü.

Apple Jack:

Çiftlikte büyüyen bir kızdı. Annesi ve babası ölene kadar mutluydu. Olayın ardından travmaya girdi ve bir odun kesicinin içine düşerek öldü.

Twilight Sparkle:

Durmadan çok başarılı olmak isteyen mükemmelliyetçi bir kızdı. Büyük bir sınav için çok çalıştı ama panik yapıp kopya çekti ve yakalandı. Sınavdan geçemeyen kız kendini yatak odasında asarak intihar etti.

Rainbow Dash:

Sportif bir kız olan Rainbow Dash hep ebeveynlerini gururlandırmak isteyen bir kızdı. Sonunda bunla kafayı bozdu ve çok fazla hap (steroid) alarak öldü.

Rarity:

Büyüyünce bir moda tasarımcısı olmak isteyen bir kızdı. Anne ve babası sadece para için evliydi ve ekonomik sorunlar ortaya çıktı. Ebeveynleri tartıştı ve ayrılma noktasına geldiler.  Zaten çocukları ile ilgilenmiyorlardı. Bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

CreepyPasta-GirlWhere stories live. Discover now