Capitolul 2

20 5 0
                                    

   Dupa exact 7 ani , Luis a aflat vestea ca trebuue sa se mute la o alta scoala in New York. Să-si lase prietenii si sa plece asa pur si simplu? Dar el nu dorea asta.S-a certatat cu parintii legat de asta dar nu au reactionat asa ca in urmaroarea zi va trebui sa plece. S-a dus la culcare.
  In fiecare noapte de cand avea 7 ani , Luis visa aceleasi lucruri. Cum fata aceea , Andra il salveaza de toate fricile , de singuratate si toate lucrurile groaznice pe care nu si le dorea nimeni. Dupa ce a adormit , in visul lui aparu ceva negru , o silueta slaba , numai piele si os cu o fata usor palida. Creatura isi intinse mana cu degetele lungi si subtiri înspre el. Tacerea a durat timp de cateva secunde. Apoi creatura a rostit șoptit:
-Sa nu indraznesti sa spui vreun cuvânt până noaptea viitoare despre  vis altfel voi veni dupa tine si iti voi face viata un cosmar si oricat de ireal ar parea asta credema chiar pot face asta. Te avertizez! Cosmarurile din viata reala nu sunt placute.
-Dar nici cosmarurile pe care le visez nu sunt placute! Țipă Luis la acea fiinta ciudata.
-Nu mai tipa atat , piciule! Ii zise creatura inapoi pe un ton ferm.
-Vreaauu sa ma trezesc! Țipă Luis.
-Noaptea abia a inceput , Luis !
Pe fata lui se ivi un rânjet mizerabil si se putea vedea in coltul drept al gurii cateva picaturi de sange care aratau putin pericol in ochii lui Luis.
Era speriat nu stia ce sa-i zica. Acea chestie doar a intins degetul aratator spre el si in tacerea asta moarta statea Luis într-un colt, cel putin simtea ca e un colt in acel intuneric. La un moment dat simti niste mici zgarieturi pe piept. Il dureau foarte tare. Simtea cum i se infing acele unghii ascutite si puternice in pielea lui cea  alba. Rămase fara respiratie. Nu stia cum sa ia aer. Apoi simti o atingere fina pe fata si o lumina orbitoare. Era dimineata. Visul se terminase. Se simtea mult mai bine. Se ridica din pat se duse la baie se imbraca dar inainte sa si puna tricoul observa niste zgarieturi adanci pe piept. Dupa ce le a vazut isi aminti de cuvintele spuse de creatura din vis si partea cu cosmarurile il sperie foarte tare cand vazu ranile sale adanci.

____________________________________

Îi voi schimba numele Andrei in Aneta pentru ca se potrivesre mai bine cu cartea. Sper sa va placa continuarea😄😄😄

Ascunde-ți VisulDove le storie prendono vita. Scoprilo ora