unutulanlar

37 10 0
                                    

Bazı şeyler unutulmuyor başka birini sevsende unutulmuyor. İkler varya çok fenalar hele onlar hiç unutulmuyor bu gün seninle sevgili olduğum gündü ve üzerinden 4 yıl geçti çok şey değişti sen değiştin ben degiştim biz diye birşey kalmadı. Beni bıraktığın gün kimseyi sevmeyecegimi düşünmüştüm ama yanılmışım sevdim. Seni unutamamın sebebi ne biliyormusun tüm hayallerimi saf ve temiz çocuğu seninle tanıştırmamdı ,çabucak güvenmemdi ha bu arada şuan seni seviyorum sanma eğer sevseydik zaten biz olurduk ama şunu bil ki bu hayata yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Tamam her şeyi anlıyorum da duygularla oynamakta nedir?
Bide ne biliyormusun bende ki en büyük kabahat sen döndüğünde her seferinde affettim hep sığınacak limanın oldum .her şeye rağmen sana kıyamadım. Hayat bana ne öğretti biliyormusun
"Kim kötüyse o kazanır " bunu çok iyi anladım. Birini hep affetmek aptallıktır o geldiğinde bıraktığına pişman edeceksin ki bir daha bırakmasın. Bide erkekler kolay kazanmayı sevmez bunu da bilin hep imkansızı isterler ve imkansızın peşinden koşarlar.

İnsanlar önce namusunu kaybettiler sonra neden böyle oldu diye düşünmeye başladılar

Sustuklarım #wattsy2019Onde histórias criam vida. Descubra agora