Del 3

16 1 0
                                    

Vinden hjälpte mig med att lägga handduken på plats ovanpå den varma sandstranden. Det var en stor strand vid havet, men konstigt nog var det nästan inga här. Det var väl runt 30 grader, så ingen orkar väl ta sig hit. Jag drog av mig min tröja och la ner den i min svarta tygpåse.
-Sisten i är en badkruka! Ropade Tristan och sprang ner i vattnet. Alla killar sprang efter medans jag tog det lugnt. Jag hade badkläder under mina vanliga kläder. På så sätt slapp jag byta om. Jag började traska ner mot vattnet. Det brände under fötterna för att sanden var så varm.
-Fan vad du är seg då, sa James och flinade.
Jag pekade finger till honom och dök ner i vattnet. Det var otroligt skönt att svalka ner sig. Det hjälper i stunden, men så fort man kommer upp är man lika varm igen. Hopplöst.
Från ingenstans blev det världens oväder, så vi packade snabbt ihop och satte oss på cyklarna. Brad skjutsade mig igen. Väl hemma satte vi oss alla i soffan och kollade på film. James och Connor hade hjälpts åt med att fixa snacks till oss alla, medans Tristan och Brad fixade fram någon film. De valde "The fifth wave", en otroligt bra film som jag sett mååånga gånger, men jag tröttnar aldrig. Jag tog tag i filten, drog den över mig och la en kudde i knät som jag kunde krama om. Jag satt i ena hörnet av soffan, Brad satt bredvid mig, sen satt Connor, James, och längst bort satt Tristan.

Efter nån halvtimme kände jag hur trött jag var. Ni vet när man är så trött att det verkligen gör ont bakom ögonen? Så trött var jag. Det är väl lika bra att försöka sova en stund, tänkte jag. Och då kan jag ju testa ett trick jag alltid velat göra.. Jag slöt ögonen och låtsades sova, lutade mig och la försiktigt mitt huvud på Brads axel. Han lät mig ligga så. Jag fortsatte låtsas sova ända tills jag faktiskt somnade på riktigt.

När jag vaknade upp kände jag två armar runtom mig. Jag skruvade på mig och såg att det var en sovande Brad som höll mig. Det gick en rysning av lycka längst med hela kroppen. Det kändes så bra. Ett stort leende hamnade på mina läppar och jag gosade ner huvudet mot hans bröst.
~

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Jul 31, 2018 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

UnexpectedOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz