~Kεφαλαιο 45~

3.1K 187 5
                                    


Μετά από περίπου δέκα λεπτά είχαμε κιόλας φτάσει στο σπίτι του Αχιλλεα.Τα παιδιά μας περίμεναν ήδη απέξω και περίμενα να ακούσω το κατσάδιασμα τους.Η Λύδια μόλις μας είδε κοίταξε τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι από μέσα της φώναξε '' Ανάσταση¨...

(Νατ.)-Που είστε ρε παιδιά τόση ώρα περιμένουμε όρθιοι σαν χαζοί.

Την κοίταξα με ένα δολοφονικό βλέμμα.

-Εάν θυμάμαι καλά είχαμε πει ότι θα βρεθούμε 7.30.Εαν εσείς ήρθατε νωρίτερα και περιμένατε είναι δικό σας πρόβλημα γλυκιά μου.

Γύρισαν όλοι και με κοίταξαν με ένα δολοφονικο βλεμμα αλλα προλαβα και κρυφτηκα πισω από τον Αχιλλεα πριν αρχισουν να μου πετανε ότι πραγμα κρατουσαν στα χερια τους. Ο Αχιλλεας χαζογελασε και επειτα από λιγο περπατησε μεχρι την πορτα για να την ξεκλειδωσει. Μπηκαμε ολοι μεσα και ξεκινησαμε τις δουλειες που ειχαμε κανονισει ότι θα καναμε από το πρωι.

Τα αγορια ειχαν αναλαβει την μουσικη .Ο Αχιλλεας θα συνδεε τα ηχεια και ο Μανος με τον Δημητρη θα αναλαμβαναν τα playlist τα οποια θα παιζαμε στο παρτυ.

Εμεις τα κοριτσια ειχαμε αναλαβει την διακοσμηση .Εγω και η Νατασσα θα φτιαχναμε τον παγκο με τα ποτα και η Λυδια με την Νεφελη θα μετακομιζαν καταλληλα τα επιπλα του σπιτιου ετσι ώστε να μπορουσαμε να χορεψουμε και να ηταν και ομορφο το σπιτι .

(Νατ.)-Που μπορει να εχει αυτος ο ανθρωπος τα τραπεζομαντηλα?

-Δεν εχω την πασα ιδεα.Λοιπον , ανοιξε λιγο εσυ τις συσκευασιες με τα ποτηρια και θα παω εγω στην κουζινα να ψαξω .

(Νατ.)-Okay my dear.

Εδωσα τις συσκευασιες στην Νατασσα και περπατησα μεχρι την κουζινα για να βρω τα τραπεζομαντηλα.Η αληθεια είναι ότι οσο καιρο ημουν εδώ δεν χρησιμοποιουσαμε και δεν γνωριζα που ακριβως βρισκοταν .Ξεκινησα να ανοιγω με την σειρα τα συρταρια που υπηρχαν στην κουζινα ελπιζοντας να βρισκονται σε καποιο από αυτά.Δεκα λεπτα μετα δεν ειχα βρει τιποτα.Ναιιιι δεκα.Δεν ξερετε ποσο μεγαλη είναι η κουζινα και ποσα πολλα συρταρια εχει. Αποφασισα λοιπον να παω εξω στον κηπο να τον ρωτησω και να μην ταλαιπωρουμαι άλλο.

Βγηκα από την κουζινα και αφου περασα από το σαλονι βγηκα στην πισω αυλη.Ο Αχιλλεας ηταν μαζι με τον Μανο πανω σε μια σκαλα και προσπαθουσαν να συνδεσουν κατι καλωδια σε κατι ηχεια.

-Μωρο μου?

(Αχιλ.)-Ελα αγαπη μου. Τι εγινε?

-Να θελαμε με την Νατασσα να στρωσουμε καποιο τραπεζομανηλο στον παγκο με τα ποτα.Εψαξα ολη την κουζινα αλλα δεν βρηκα τιποτα πουθενα. Μπορεις να μου πεις που τα εχεις?

°Helping the player° Where stories live. Discover now